上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.4k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-4 05:42 PM 發表

咪係囉...不過真係有少少後悔....果次佢唔洗我加錢都肯撩我過夜...但係我第2日又要返工...我自己又淆淆地,,,:smile_o03:
唔緊要啦~~下次囉~:smile_o11:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-4 05:44 PM 發表 查看引用來源

貢你果晚喺CP瞓邊呀????  
禾果晚夜媽媽同班FD衣恥返傷講囉...:smile_o03: 第2日要返公嘛...:smile_o16: 唔係禾攬住果條囡囡衣恥訓到第2日啦

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 05:45 PM 發表 查看引用來源

咁要有戰友先有鬥志架麻~~:smile_o06:

最腩憎d營銷~~入親黎就開晒我d老青放係枱度~~搞到熱腩晒點飲喎~~:smile_o02:
所以我習慣係唔要營銷......

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-4 05:42 PM 發表

我老細係大陸:smile_o01:
佢遲咗出糧, 你玩條毛咩~~:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 05:47 PM 發表 查看引用來源

唔緊要啦~~下次囉~:smile_o11:
嗯...我有信心...今個星期六上去呀..呵呵...只許成功,不許失敗~~!!!:smile_o11:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 05:48 PM 發表 查看引用來源

佢遲咗出糧, 你玩條毛咩~~:smile_o10:
真係呀...衣家都未出...拎得5000蚊落黎...出條毛咩...我都唔知點算...:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-4 05:48 PM 發表 查看引用來源

真係呀...衣家都未出...拎得5000蚊落黎...出條毛咩...我都唔知點算...:smile_o03:
約佢星期六喺會尾大堂交收咯:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-4 05:48 PM 發表

:smile_o04: 咁腩樣唔電喎~~去勞記啦~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 05:53 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 咁腩樣唔電喎~~去勞記啦~~
有腩用咩...企間總公滋係大陸...你傷講告佢矛用...:smile_o03:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-4 05:50 PM 發表 查看引用來源

約佢星期六喺會尾大堂交收咯:smile_o12: :smile_o12:
矛所謂架...禾可以架:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆