上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 09:31 AM 發表

中埋呢場先度啦 睇吓有幾多支金先 :025:
咁PM 我得唔得!!:023:
妳儲到 $ 去日本 send 一些資料給妳!!:071: :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 09:31 AM 發表

中埋呢場先度啦 睇吓有幾多支金先 :025:
呢場妳買也嘢呀,即場買番小小先:071: :071:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-5-28 09:34 AM 發表

咁PM 我得唔得!!:023:
妳儲到 $ 去日本 send 一些資料給妳!!:071: :098:
其實都唔使pm啦 我有幾多功力大家心裡有數 (好鬼屎架咋:096: ) 不過我買咗乜都一定post出嚟架 :096:

引用:
原帖由 hong1962 於 2008-5-28 09:41 AM 發表

呢場妳買也嘢呀,即場買番小小先:071: :071:
大細囉 :097:

回覆 #1524 足球車車 的帖子

大定細呀車車

引用:
原帖由 hong1962 於 2008-5-28 09:44 AM 發表
大定細呀車車
打完話你知:096:
663628-MAY-2008
08:56
入球大細星期二 36 CF 阿美利加 (主) 對 利加大學 (客)
[2.5 球] @ 1.85 $2
比多個tips你 尋日買賠率會好d:097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-28 08:32 AM 發表
:098: :098: :098: :071: :071: :071:
贏幾多呀衰婆??:071: :071:

其實都唔使pm啦 我有幾多功力大家心裡有數 (好鬼屎架咋 ) 不過我買咗乜都一定post出嚟架
:036: :036:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-28 09:50 AM 發表

贏幾多呀衰婆??:071: :071:
咪同你差唔多囉:097: :096:

回覆 #1526 足球車車 的帖子

:024: 細應該都等收 $$ !!:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆