上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 08:57 PM 發表 查看引用來源
英文老师,我認錯左?唔系前90,好九似样!
don't call me 英文老师, please :smile_19:

current 90.... was ex69...sure! :smile_35:

外語老师,咁即系唔系之前个90、如果咁就下冇得乃啦,唔好令C兄搞错:smile_30:
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-12-2 09:00 PM 發表 查看引用來源

don't call me 英文老师, please :smile_19:

current 90.... was ex69...sure! :smile_35:

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 08:37 PM 發表 查看引用來源

好似話轉去向西碧水。不確定。唔好講太多,好多人睇香討。
我轉會了,去jx

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 09:08 PM 發表 查看引用來源
外語老师,咁即系唔系之前个90、如果咁就下冇得乃啦,唔好令C兄搞错:smile_30:
HA兄,你微信問佢係唔係前90,還是前69

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-2 09:10 PM 發表 查看引用來源

我轉會了,去jx
幫我看看邊個美容師大波波。謝謝

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 09:15 PM 發表 查看引用來源

幫我看看邊個美容師大波波。謝謝
有個幾大波,汁一次都幾爽

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 09:08 PM 發表 查看引用來源
sorry...sorry...you're right. ex90. :smile_35:

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-2 09:18 PM 發表 查看引用來源

有個幾大波,汁一次都幾爽
一邊鬆腿,一邊看大波,爽。唔怕得罪,天水美容師就真係差好多。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 09:21 PM 發表 查看引用來源

一邊鬆腿,一邊看大波,爽。唔怕得罪,天水美容師就真係差好多。
得咩罪?天水high下油都冇。金喜入房狂玩啦

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 09:21 PM 發表 查看引用來源

得咩罪?天水high下油都冇。金喜入房狂玩啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆