上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.6k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-21 10:33 AM 發表 查看引用來源

梗係啦!呢個擺明係trap!男人見到女人仲點樣柔軟? XD
笑死囉!XD

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-21 10:35 AM 發表 查看引用來源

咩係囉,每次JJ師妹一見到型爸出現(嗰show晒胸肌肌頭像)都一定會暈得一陣陣㗎。
難道你無感覺?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-21 10:08 AM 發表 查看引用來源

最怕佢睇到動L咋
師妹問得好.真係好彩無.
因為果位女士條短褲仔真係好短,我不禁自問:乜而家練瑜伽係咁架??(佢果種係早排我上youtube時,台灣果D咩野爆汗10分鐘,女仔著果種)佢仲要蘿翹翹咁係張毯度做.諗返果日心跳上到200唔係因為step動作快,而係緊張.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-21 10:35 AM 發表 查看引用來源

睇睇下,我地人夫都好高質喎:smile_34::smile_34:
嗱嗱嗱~~高唔高質我就未知,咁真係要企喺面前,等我哋班人妻望完再話你知呀吓。haha

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-21 10:25 AM 發表 查看引用來源

廿個直池?😨😨😨
諗起都驚啊!
其實唔難.我見好多人慢游都可以.
當然,我係唔得喇.HAHA............:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-21 10:41 AM 發表 查看引用來源

佢係懶人,做任何運動前都唔拉筋,係到近呢一年先肯做,但好硬同實,完全壓唔到個人
我都聽過筋長一吋,命多一年呢個說法
真係要喎.拉筋其實都幾重要.
但講真,我其實都有D懶.我聽講做完運動都要拉架,但我就拉得較少........因為懶,HAHA

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-21 10:45 AM 發表 查看引用來源

難道你無感覺?
我邊敢暈先得㗎!係都留俾JJ,DD師姐佢哋哋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-21 10:46 AM 發表 查看引用來源

師妹問得好.真係好彩無.
因為果位女士條短褲仔真係好短,我不禁自問:乜而家練瑜伽係咁架??(佢果種係早排我上youtube時,台灣果D咩野爆汗10分鐘,女仔著果種)佢仲要蘿翹翹咁係張毯度做.諗返果日心跳上到200唔係因為 ...
你應該慶幸⋯無因為一心二用而拗柴啦
亦都好睇你唔係著貼身褲咋⋯唔係到時無眼睇

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-21 07:24 AM 發表 查看引用來源

小姐小姐……要搵個安全環境做CPR先……
邊度都好啦
最緊要快
再等落去我驚有生命危險

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-6-21 10:38 AM 發表 查看引用來源

嘢~~~乜你咁直接問人㗎,唔話你知
我知道就可以投其所好嘛!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆