上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  151.5k

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-26 10:32 PM 發表 查看引用來源

D俾我餵到覺得煩
之前仲問我點解咁鍾意餵人食野
其實我都係在乎一個人先會餵佢食野,如果唔係唔好話餵連夾野都唔會
希望唔會再有人好似D咁樣

我想俾你餵:smile_o05:

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-26 10:33 PM 發表 查看引用來源

咁忙?
我早就食飽飽係床上面

隔離組冧檔跟住叫我地支援組嘅其中一人下午幫手,本身唔係我嘅
但我表示想去幫手,結果留到最尾收2125
如果唔幫係番自己組做野就收1830囉

推呀推:smile_o13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-26 10:33 PM 發表 查看引用來源

我想俾你餵:smile_o05:
早d訓la

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

隔離組冧檔跟住叫我地支援組嘅其中一人下午幫手,本身唔係我嘅
但我表示想去幫手,結果留到最尾收2125
如果唔幫係番自己組做野就收1830囉
辛苦哂

我想講我係唔會覆d無禮貌既人
一黎就一句淫奴
我從來都唔記得我有做過任何人既奴,包括主人同大少都唔會當我係奴
唔識尊重我,我都唔會理你
個d留低Wechat或者係問我有冇玩過其他交友軟件既人,我真係為你地覺得可憐,咁快就打飛機打到對眼有問題,唔識自己睇post。叫我講幾多次先得,都話我無玩,未來都無打算玩。
個d留低一個話希望同我做朋友既人,我想問你地憑咩覺得一個無心思既說話可以令我理你?

好嬲喎

唔好唔開心啦

引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-3-28 02:56 PM 發表 查看引用來源
好嬲喎

唔好唔開心啦
勁係嬲la
有人明知故犯,都識左我咁耐,仲唔知我係咩人咩?
叫我做淫奴,仲夠膽死問我點解唔理佢
要我做奴,發夢都無可能丫

叫佢奴番佢老母

引用:
原帖由 ryan二世 於 2016-3-28 03:49 PM 發表 查看引用來源
叫佢奴番佢老母
呵呵~我都算係d心高氣傲既女仔
要我無自己想法地乖乖聽話係無可能
合理既我會聽,唔合理或者我唔鍾意既,我睬你都傻
我可以好俾心機服侍一個男人,甚至做d我唔係太鍾意或者唔係太願意既事,但前提係尊重。尊重都唔識,就算逼到我一次,都唔會有下次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆