上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.6k

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-19 11:27 AM 發表 查看引用來源

淡左有淡左既關心, 我覺得除左性外, 樓主同佢老公似無咩交流
如果去到完全無交流地步就真係神仙難救,應該未去到咁壊嘅情況

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-19 11:22 發表 查看引用來源

其實樓主

你老公除左吾肯同你開飯之外,佢關吾關心你?有無俾到愛既感覺你?或者簡單如攬攬錫錫呢?

照計如果佢對你好好, 俾到關懷同愛既感覺你, 即使無得真正咁開飯, 都無理由搞到你咁餓喎!

純粹個人測 ...
佢對我好好,好關心我。
結婚以來佢對性方面一向吾多需求。
但我要求有愛之餘同樣需要有性。

自問未可以忍受到一段有愛冇性的婚姻,
但同樣又吾會接受一段有性冇愛的關係,
所以一直在糾纏中!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-19 11:33 AM 發表 查看引用來源

佢對我好好,好關心我。

所以一直在糾纏中!
婚前都係咁?

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-19 11:33 AM 發表 查看引用來源

佢對我好好,好關心我。

所以一直在糾纏中!
完全了解樓主心情! 雖然話我開始招sp/sl,
但如真係有人 自己又點面對呢? 心理關口真係好大壓力!

引用:
原帖由 jun14 於 2015-11-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

完全了解樓主心情! 雖然話我開始招sp/sl,
但如真係有人 自己又點面對呢? 心理關口真係好大壓力!

我都係到有人時唔知點好!

唔好介意我直接
我身為人夫,真係唔會唔想同老婆做囉!
除非真係好攰或者無晒感情。
你有無擔心過佢有係出面食飽飯先?
引用:

佢對我好好,好關心我。

所以一直在糾纏中!

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-19 11:39 發表 查看引用來源

婚前都係咁?

係,婚前都係甘。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-19 11:58 AM 發表 查看引用來源

係,婚前都係甘。
佢係基督徒? 明知自己接受唔到,都要嫁比佢,婚前應該已經了解清楚?

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2015-11-19 11:54 發表 查看引用來源
唔好介意我直接
我身為人夫,真係唔會唔想同老婆做囉!
除非真係好攰或者無晒感情。
你有無擔心過佢有係出面食飽飯先?

吓,原來你係人夫,我以為你係人妻,
可能你張圖太誘惑人。

我有問佢係吾係吾愛我,又或者出面食飽左,
佢又話冇。所以我仲可以點做!

引用:
原帖由 mufans 於 2015-11-19 11:52 AM 發表 查看引用來源

我都係到有人時唔知點好!

師兄! 我諗呢到好多有同樣情況!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆