上一頁下一頁
發新話題

人妻人夫交往日誌

收藏  |  訂閱
3.0k  151.5k

觸景傷情,之前識落既人妻,講好我生日會第一次見面,可惜佢已經消失了@@
因為一次既佢同老公兩日既旅行,佢話唔想偷情,唔想對唔住佢老公@@

我無咁大方,只係同佢講,你好快過左啖氣就會出黎再偷,不過一定搵唔番我

唸番起都酸緊,重要今日得我一個人過@@

算啦!係咁架嘞。女人善變嘛
引用:
原帖由 情人禮物 於 2014-9-3 12:26 PM 發表 查看引用來源
觸景傷情,之前識落既人妻,講好我生日會第一次見面,可惜佢已經消失了@@
因為一次既佢同老公兩日既旅行,佢話唔想偷情,唔想對唔住佢老公@@

我無咁大方,只係同佢講,你好快過左啖氣就會出黎再偷,不過一定搵唔 ...

引用:
原帖由 情人禮物 於 2014-9-3 12:26 PM 發表 查看引用來源

我無咁大方,只係同佢講,你好快過左啖氣就會出黎再偷,不過一定搵唔 ...
生日快樂!

引用:

Let bygone CHING. Just look forward to the future

Happy Birthday to you

引用:
原帖由 JSSWF 於 2014-9-3 12:33 PM 發表 查看引用來源
算啦!係咁架嘞。女人善變嘛

Agree. Even I myself really cannot explain why I will do sth at a moment, which I don't think I will do before.
Lady will act by instant mood and feeling, mostly.

Agree
引用:
原帖由 mwifem 於 2014-9-3 12:38 PM 發表 查看引用來源

Agree. Even I myself really cannot explain why I will do sth at a moment, which I don't think I will do before.
Lady will act by instant mood and feeling, mostly.

引用:

共勉之
我入咗嚟呢個post咁耐個心就酸咗咁耐:smile_13:

引用:
原帖由 寶寶傻瓜 於 2014-9-3 10:20 AM 發表 查看引用來源

咁好多時都睇下個男人做左D咩而令到個女人咁狠心啦 (只適用於大部份女人)
我又覺得一樣嘢
唔好將所有問題都歸咎於男人身上
有好多嘢唔係非黑則白
無錯,有啲case係因為男嘅有問題而trigger女嘅出去搵其他男人
但牛唔飲水唔撳得牛頭低
呢啲嘢一個願打一個願捱

引用:
原帖由 mwifem 於 2014-9-3 12:38 PM 發表 查看引用來源

Exactly, sometimes things just happen naturally, when the right people, right timing, and right place all combined together
And women are most likely to be affected by instant mood and feelings just like you said

引用:
原帖由 tan72 於 2014-9-3 11:17 AM 發表 查看引用來源
我都多謝樓主,俾我地大家有交流的平台...
係囉…平時都係睇多…唔知點解呢個post,就真係會回應下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆