上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 10:00 AM 發表

我都係亂咁吹架咋:smile_44:

你幫手睇症啦  
我怕講多錯多...............

朋友就是:偶爾會為你擔心、向你關心、替你操心、 想你開心、逗你開心、請你放心。

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-11-3 11:34 AM 發表 查看引用來源
朋友就是:偶爾會為你擔心、向你關心、替你操心、 想你開心、逗你開心、請你放心。
也是吧:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-3 11:09 AM 發表 查看引用來源
除左止蝕, 止賺真係都要留意下, 除非你買5號仔果d咩都唔理當儲錢另計, 上個幾月有2隻, 每隻都有8-15%賺, 當時都等左差唔多半年, 早知一早放左佢上船過澳門 :smile_45:
對呀~止賺止蝕同樣重要:smile_44:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-11-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

我怕講多錯多...............
逃避吾係辦法~錯左咪改囉~況且談及感情事有時都矛話對與錯既~吾講多啲永遠吾知問題係邊度麻:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 12:48 PM 發表 查看引用來源

對呀~止賺止蝕同樣重要:smile_44:  
係呀,食完飯就要爆石~同樣重要!:smile_34:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-11-3 11:34 AM 發表 查看引用來源
講得幾好丫:smile_15:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-3 12:51 PM 發表 查看引用來源

係呀,食完飯就要爆石~同樣重要!:smile_34:
飽暖完就要思淫慾~同樣重要

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 11:05 AM 發表 查看引用來源
今日1226爆升:smile_53:
神奇....:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-3 10:35 發表 查看引用來源

要有耐性持有~我覺得現時的建行=70年代的匯控~你自己諗下個前景啦~:smile_15:  
當我吹水

可能性 接近 0

短線另計 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆