上一頁下一頁
發新話題

2009【頂李個費日】已截止報名

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-14 12:45 AM 發表 查看引用來源

Hello 藍敵 :smile_15:

值情 GOOD 添啦 ~~~~ :smile_47:
:smile_o15:型四.......

比你抽到都無用.........你有牙尖咀利小DJ啦~:smile_o01:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-14 12:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15:型四.......

比你抽到都無用.........你有牙尖咀利小DJ啦~:smile_o01:
你 ~~ 你 ~~ 點知架
好彩唔係我理單  :smile_45: ~~  唔係聽日又 post 張結數單出來等大家取笑下 ~~
都無用丫 ~~ 牙尖嘴利小 DJ (126) 都被人霸住晒啦 , 我邊有機會丫

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-14 01:04 AM 發表 查看引用來源

你 ~~ 你 ~~ 點知架
好彩唔係我理單  :smile_45: ~~  唔係聽日又 post 張結數單出來等大家取笑下 ~~
都無用丫 ~~ 牙尖嘴利小 DJ (126) 都被人霸住晒啦 , 我邊有機會丫
上個月某次巡視咀咀我有去GA.......見識過牙尖咀利小DJ 啦.....:smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-14 02:12 AM 發表 查看引用來源

上個月某次巡視咀咀我有去GA.......見識過牙尖咀利小DJ 啦.....:smile_30:
唉 ~~ 都無我份喇 :smile_o08:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-14 02:15 AM 發表 查看引用來源

唉 ~~ 都無我份喇 :smile_o08:
典會冇你份呀相神!

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-14 02:18 AM 發表 查看引用來源
典會冇你份呀相神!
摸骨睇掌就係佢.............:smile_o10:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-14 02:26 AM 發表 查看引用來源

摸骨睇掌就係佢.............:smile_o10:
慾海相神!

瞓前推推頂李個費日先....:smile_o07:

引用:
原帖由 天馬座‧星矢 於 2009-8-14 02:18 AM 發表 查看引用來源
典會冇你份呀相神!
個牙尖嘴利小 DJ 見你就含情默默 , 嘴角含春 , 小鳥依人 ........... :smile_42:
見到我就走夾唔頭 ..... 唉 老啦 !! 點夠的後生黎丫 :smile_13:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-14 03:03 AM 發表 查看引用來源

個牙尖嘴利小 DJ 見你就含情默默 , 嘴角含春 , 小鳥依人 ........... :smile_42:
見到我就走夾唔頭 ..... 唉 老啦 !! 點夠的後生黎丫 :smile_13:
唔係卦?:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆