上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

D古惑仔又寸Athena又錫住佢,真係幾可愛,唔怪得Athena對佢地有好感

回覆 618# vin1013 的帖子

Vincent 兄
你移民咗去日本呀?
仲要細城市 冇乜冷氣搞到中暑?
唔好咁粗勞喇
抖足精神再 update

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-24 11:03 發表 查看引用來源
抱歉,身體仍然有啲唔多舒服,明天暫不update。
Sorry.
樓主保重身體,

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-8-25 15:59 發表 查看引用來源
D古惑仔又寸Athena又錫住佢,真係幾可愛,唔怪得Athena對佢地有好感
古惑仔就係古惑仔!
其實試鐘只係試前戲,其他唔晒做㗎。而且通常都係社團啲「試鐘男」去試。大佬如果自己上場去「試」就即刻表示佢想食免運餐。

引用:
原帖由 AVBW21 於 2024-8-26 02:06 發表 查看引用來源
Vincent 兄
你移民咗去日本呀?
仲要細城市 冇乜冷氣搞到中暑?
唔好咁粗勞喇
抖足精神再 update
唔算移民。因為屋企關係我由細到宜家都有日本居留權。我住呢度雖然冇乜東京、大板咁大,但都叫咗有冇名氣城市。周圍都有冷氣。我office、屋企都有。但今年實在太熱,而且我都老啦,頂唔順。😓

引用:
原帖由 ncp81 於 2024-8-26 08:54 發表 查看引用來源
樓主保重身體,
超級感謝🙏

(未update前先小小「劇透」。後來我同Athena至知道其實「試鐘」一般只試前戲,扑嘢係唔晒試。而且「試鐘」一般由社團「試鐘男」付負。如果有啲所謂大佬(例如:Tim、細D)想親身試,即係想食免運餐!尤其是係自己送上門啲女仔(好似Athena咁)。如果係社團由上面帶落嚟嗰啲女仔,根本唔會有人敢去私下「試鐘」!所以古惑仔就係古惑仔,本性難移!)
好明顯佢哋兩個同間茶餐廳好熟,細D話走就走,單都唔駛賣。我仲好天真問點解佢哋食嘢唔晒俾錢。。。
Tim:盈盈姐,妳冇嘢呀麻?嗰場我哋大佬㗎!
細D:屌!大佬呀,人哋良家婦女點知咁多?
T:係喎,失敬失敬,盈盈姐有怪莫怪。。。!
其實我到宜家都唔知究竟Tim係話事嗰個定係細D。又可能或者佢哋兩個平超平坐?不過佢哋好攪笑,而且好有默契,應該好好「兄弟」。
仲有一樣嘢我估唔到,就係古惑仔嚟講,除咗講粗口比較多之外,佢哋算好私文。佢哋兩個人夾住我行,但就非常規矩。佢哋對手完全冇摸過我!唔似Kenny。。。甚至乎阿龍!阿龍一見到我已經攬晒腰又借啲意手踭撞我個胸!
不過可惜冇用。。。佢不擧!
嗰晚我對呢兩個古惑仔好感越嚟越強,而且仲有種好耐都冇嘅。。。親切感。
佢哋令我諗起相澤。一個我已經好耐冇見過,應該要忘記,但係仍然喺我心底入邊嘅人。
唔知佢宜家點呢?
唔知佢仲係唔係。。。人世?
好快我就「回魂」,因為我哋行到一座舊唐樓(朗豪坊後面,近住宜家賣裝修用品條街附近)。我周圍望一望,就喺附近街角已經見到Tim所講嘅「鳯姐」「企街」。好多男人經過都眼𥄫𥄫。嗰晚我見到嗰幾個都有啲肥,又著得好暴露。
我開始明白Steven話點解我唔應該著得暴露,而係應該跟返我年齢去著得性感。
因為嗰啲企街著得真係好肉酸!
Tim:嗱,宜家上樓,有冇電話要打?要就入屋前打,入到去手機放手袋入面。
我:我check吓有冇SMS。
果然,Vincent sent咗個短訊俾我叫我玩得小心啲。我馬上回「知道。聽日見。」
細D:得未?得就上樓。
我:OK。
Tim行頭,我中間,細D後面,我哋三個人爬咗四層樓梯上到四樓一個單位。
入門口前。。。
Tim:嗱,盈盈,最後機會,如果妳宜家改變主意轉身走,我哋當今晚乜嘢事都無發生過。如果妳宜家唔走,一陣入到屋,今晚妳就要聽我哋話。但我哋保証點玩都好,我哋一定唔會令妳受傷,同埋我哋一定會用套,聽朝8:00前放妳走。明唔明?
我:明啦。
細D:我同Tim好乾淨,放心。但我哋試女會玩得好盡,過程有乜嘢頂唔順要即係出聲。
Tim:仲有,我哋同旺角差館打通晒天地線,妳如果聽日走去報警話我哋強姦妳,冇人會L受理。明唔L明。
我:明啦。
Tim望一望細D,然後細D就攞鎖匙開門。跟著我哋就入咗屋。。。
Tim:由宜家開始到聽朝,妳要聽晒我哋話。試鐘宜家開始。
嘩,突然氣氛好似好嚴肅!Tim同細D行去坐喺廳沙發。。。
細D:盈盈,過嚟除衫。除剩「博咯」同底褲。
突然我有啲緊張,我周圍望一望,個單位我估400、500呎啩,細我屋企小小。廳後面有閒房,我後面有個廚房。廳嗰燈好舊,成間屋暗黃色。。。
Tim:喂!妳唔係諗住改變主意呀麻?我哋無情講㗎。
我:。。。無。有少少緊張姐。
細D:放心喎,我哋唔會食L咗妳。。。
T:唔係喎,一陣我哋真係會食9咗佢。
細D:咦。。。又係喎。放心啦,我哋唔會含9妳落肚,放心!
我當時控制唔住自己笑咗出嚟。
Tim:笑得幾𡃁女,個樣冇咁寸!
細D:除啦喂。
估唔到我嗰一刻有啲怕羞!我覺得自己好似。。。表演脫衣舞!
Tim:喂!妳唔係怕羞呀麻?妳咁樣點L接客呀?
我深呼吸咗一啖,然後開始除件線衫。然後就除咗條裙。。。嗰日我著咗套白色lace半透明bra同埋一set半透明T Back。
細D:嘩!好L多毛!
我跟住就除埋件背心。。。我就只係戴住個bra同著住條T Back喺佢哋兩個眼前!
細D:喂,老細,今次我真係忍唔L住,我先得唔得?
Tim:屌!去啦去啦!
細D即刻由沙發起身走埋嚟,一手就拖住我入房。一入度房佢就開燈。。。嘩!居然係日光燈,仲要係好光嗰種!
細D:光啲試鐘睇清楚啲。啲客都鐘意光啲。不過呢間房長期落簾,外面睇唔L到入嚟,放心。
我見到有一個細細個洗手間喺間房入面。
我本來想閂房門,但細D叫唔好。
細D:好。試鐘宜家正式開始。首先妳著衫非常合格!內衣褲夠晒性感。私伙嘢?
我:係。。。
細D:仲有冇?
我:有。
細D:多唔多?
我:。。。都幾多。
細D:以後出嚟跑,每日都要keep L住著。
其實佢唔知。。。我喺日日都著。。。除非冇出街留喺屋企。
細D:宜家我就係妳嘅客,妳跟著要做乜?
我即刻轉身去洗手間。。。突然。。。
細D:停!嗰客,即係我,仲著住衫,妳又未除晒,點L沖?
我:Sorry。。。我。。。以前啲客都係佢哋自己除衫。
細D:我哋啲客唔會㗎。知道要做乜未?
我:吓?知啩。。,
我行埋去細D度,首先解開佢牛仔褲扣同拉錬,然後嗚低身幫佢除褲。啱啱一除我塊面已經對住佢條嘢個位,佢嗰度已經隆起一大舊。佢著KC底褲,包得好緊,唔似Vincent著孖煙囪咁老土。。。」
嗱,我後來聽到Athena咁樣講我知,我真係「屌」叫咗一聲,Athena就係度笑。補充多少少嘢,我對住Athena唔講粗口,佢都唔講(除咗做愛興奮時有例外),所以嗰次係一個例外。
好繼續Athena嘅「邪惡視線」。。。
「我近距離見到佢條嘢。。。應該幾長吓。跟著我就除咗條褲同除埋對襪。對腳都算乾淨,起碼無腳臭。
跟著我起身,然後幫佢除咗件T Shirt。佢唔同Vincent會著住背心。所以一除,我就見到佢右邊心口有個紋身寫咗個字:安。
細D:我細個身體弱,算命佬話我過唔到30。跟咗大佬之後,佢教我去紋個「安」字喺右心口,化劫喎。我今年29,出年就知,到時睇吓點!
T:屌你,日日提9住,你好想死咩?不如以後呀公有乜L冧友job都叫你去做!一定有一次會死!
細D:屌!吹吓水姐,唔晒咁火喎。
我忍唔住笑咗出嚟。。。
細D:妳笑起上嚟真係幾靚。。。記住出嚟跑對住啲客要。。。
我:笑多啲呀麻,知啦。
細D:妳真係好L寸嘴咀!教訓吓妳先!
跟住佢突然一隻手捉實我頭,一嘢就向住我口咀埋嚟。。。實在太突然,我完全冇為意到,我馬上「唔」咗一聲。。。跟住好自然就同佢「法式接吻」起上嚟。。。佢條脷馬上就伸到我口入面,一陣煙加薄荷味即刻傳埋嚟,不過我好快就識應咗。佢對手隔住我胸圍又摸又揸我對胸。然後仲將劈開我大脾,抱起我正面咁坐咗喺佢大脾上面。。。好自然佢條嘢就隔住我哋嘅底褲頂住我下面。。。
好激情。。。
自從同Roger之後同埋Vincent唔得之後呢幾個月,我都冇同男人咁激情過!唔知如果Vincent見到宜家我同細D咁,會唔會有起色。。。?
我同細D咀咗好耐,佢一直用手隔住對bra攪我個胸,又時不時用佢條嘢頂吓我下面,攪到我忍唔住不停咁呻呤。。。
好明顯佢好識得調情。。。咁當然啦,佢一定試過好多女仔鐘,而且佢呢啲古惑仔一定周圍溝女開房,經驗一定好豐富。。。
細D:屌!真係幾好咀。
我笑住細細聲講:我都話攪得我開心,我個咀會「好好」玩!
細D望住我:妳宜家個樣好甜又好姣。。。出嚟跑一定搵到錢!
跟住佢就解開咗我個胸圍扣。。。」

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-26 15:36 發表 查看引用來源
(未update前先小小「劇透」。後來我同Athena至知道其實「試鐘」一般只試前戲,扑嘢係唔晒試。而且「試鐘」一般由社團「試鐘男」付負。如果有啲所謂大佬(例如:Tim、細D)想親身試,即係想食免運餐!尤其是係自己送上門啲女仔(好 ...
好似好享受咁喎!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-8-24 10:33 發表 查看引用來源

《17歲青春遁走》由2003年到2005年。
作者 古谷實
譯者 鄭盈盈
出版社玉皇朝出版集團
ISBN9789628856985
呢套好睇呀~

引用:
原帖由 Tasteless 於 2024-8-26 16:36 發表 查看引用來源

呢套好睇呀~
我唔識,因為我冇睇日漫。
佢翻譯得好唔好?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆