上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-19 13:16 發表 查看引用來源

師兄果然老手👍🏻好經驗識途老馬👍🏻係洞內吸啜呀我老婆玩咗瑜伽之後仲犀利,如果唔係畀佢吸慣,真係即刻噴咗出嚟🤣
不算老手,熟能生巧😅
吸慣就停一停活塞動作冷靜下,享受下吸啜感覺先😂

引用:
原帖由 sagax 於 2024-4-20 08:42 發表 查看引用來源
不算老手,熟能生巧😅
吸慣就停一停活塞動作冷靜下,享受下吸啜感覺先😂
師兄同我一樣,最緊要識得停一停活塞動作🤣😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-19 12:50 發表 查看引用來源
咁先吸引,男人要主動啲先有征服感!😬
琴晚本來約咗紅顏點知佢公司突然間有嘢做冇出到嚟😅😅落咗酒吧坐,點知撞到家姐😂🤣佢講咗個近況畀我聽笑到我爆😂🤣(我當然冇去到同家姐扑嘢啦)

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-20 11:13 發表 查看引用來源

琴晚本來約咗紅顏點知佢公司突然間有嘢做冇出到嚟😅😅落咗酒吧坐,點知撞到家姐😂🤣佢講咗個近況畀我聽笑到我爆😂🤣(我當然冇去到同家姐扑嘢啦) ...
乜嘢近況咁好笑?😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-20 10:51 發表 查看引用來源

師兄同我一樣,最緊要識得停一停活塞動作🤣😂
下次你幻想一下動作好似刷牙方法做活塞動作,對方好大機會有驚喜😆

引用:
原帖由 sagax 於 2024-4-20 12:30 發表 查看引用來源
下次你幻想一下動作好似刷牙方法做活塞動作,對方好大機會有驚喜😆
你意思係向唔同方向抽插?😉

引用:
原帖由 mm28 於 20-4-2024 11:13 發表 查看引用來源

琴晚本來約咗紅顏點知佢公司突然間有嘢做冇出到嚟😅😅落咗酒吧坐,點知撞到家姐😂🤣佢講咗個近況畀我聽笑到我爆😂🤣(我當然冇去到同家姐扑嘢啦) ...
佢冇撩你去扑嘢咩?😂

引用:
原帖由 sagax 於 2024-4-20 12:30 發表 查看引用來源
我老婆識得吸住我打圈㗎🤫🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-20 11:24 發表 查看引用來源
乜嘢近況咁好笑?😬
佢話畀佢前夫個friend豬仔(家姐以前同佢屌過一次)喺豬仔屋企強姦咗家姐🤣😂我特登扮傻聽佢講,笑到我仆街🤣😂得閒講你知

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-20 12:47 發表 查看引用來源
佢冇撩你去扑嘢咩?😂
佢有暗示想扑嘢之前佢仲講咗大個故事畀我聽添🤣😂我睬佢都傻,我又唔係冇閪屌,之後我自己返咗屋企🤣😂🤭我今晚約咗sp🤫🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆