上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 04:35 PM 發表 查看引用來源

呢個媒體認真巴撚閉, 連亞姐被佢姐夫大律師用粗口吊足佢幾十次, 都可以錄到, 所以對話永不用視像.
唔知張將軍聽到這段話, 會否屌埋一份, 所以講粗口或寫粗不是甚麼一回大件事, 以身體力行才是大件事.

聖人以身體之,力行近乎仁.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 05:19 PM 發表 查看引用來源
明晚天氣報告:

7時15分開始至8時15分些少冷風係5度.
8時15分開始急劇轉冷零下10度.
8時45分後跟住回暖.

所以各位馬友入場, 唔好忘記携帶備寒衣服. 回暖後應把備寒衣放在回收桶內. 多謝合作.
多个颱風襲港島、風眼在跑馬地上空盤旋!

千人台分別為各颱風命名:

7:15    強颱風              珍鶴
7:45    熱帶風暴          次保                 
8:15    熱帶風暴          漫勝
8:45    超強颱風          田耳
9:15    強力熱帶風暴  令男
9:45    熱帶風暴          工作
10:15  颱風                  三馬
10:50  強颱風              慢唱

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 04:35 PM 發表 查看引用來源

呢個媒體認真巴撚閉, 連亞姐被佢姐夫大律師用粗口吊足佢幾十次, 都可以錄到, 所以對話永不用視像.
唔知張將軍聽到會否屌埋一份, 所以講粗口唔係一回甚麼大件事.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 06:06 PM 發表 查看引用來源

唔知張將軍聽到會否屌埋一份, 所以講粗口唔係一回甚麼大件事.
所以好多女人都講雖然佢地無男人既器官:071::071::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-23 07:04 PM 發表 查看引用來源

所以好多女人都講雖然佢地無男人既器官:071::071::096:
佢哋都有, 只係無皮包, 不過都唔會蒲頭而已.
如果係一位戰士的話,佢件武器一定同洞口距離比平常人為短,這是得天獨厚的戰士,如果係你的對手,你你一定要常補身才掂。

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 07:37 PM 發表 查看引用來源

佢哋都有, 只係無皮包, 不過都唔會蒲頭而已.
如果係一位戰士的話,佢件武器一定同洞口距離比平常人為短,這是得天獨厚的戰士,如果係你的對手,你一定要常補身才掂。

尾塲賠率古怪、應熱吾熱!

即時   估計
1   上浦猛將 12       20
2   麯院風荷  7.6     5
3   一道          3.6     6
4   駿明珍寶  7.6     4.5
5   開心歡星  12      16
6   星光大師  28       25
7   大英雄      23       18
8   喝采          23       30
9   勝利專家  8.2      15
10 至尊無上  6.9      10
11 英姿茂盛  10        12
12 品質高       31       40

開個頭討論下 我認為頭場隨時候命係真波 何仔收3上東方馬多 又有潘幫手 [url=]紅旗飛將(東)又有飛[/url]

獻身今次會唔會再做電車:034:

引用:
原帖由 tcp1024 於 2017-5-23 08:44 PM 發表 查看引用來源
開個頭討論下 我認為頭場隨時候命係真波 何仔收3上東方馬多 又有潘幫手 紅旗飛將(東)又有飛
上賽認真跑得太過差, 雖然不對和坤作對, 都唔應咁差, 今次飛從何來?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆