上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

引用:
原帖由 沙兄 於 2007-10-25 01:31 AM 發表
大家好
好耐无出现
反正放三天假
睇下今晚可否一次过上传d脱衣qq相
有百几张相:smile_40:
等你D好相~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 沙兄 於 2007-10-25 01:31 AM 發表
大家好
好耐无出现
反正放三天假
I am new comer ~ old man :smile_39:

Thanks first , bros ^^

路過厄分

, 又哩厄分  ,

引用:
原帖由 沙兄 於 2007-10-25 01:31 發表
大家好
好耐无出现
反正放三天假
我來先啦沙兄:

太過份了,傾傾吓問我同唔同佢祼聊, 我話好呀, 跟住佢.....

之後我再叫佢除, 佢話佢要睇歲月風雲, 劉重仁我果刻真係想小爆你啊

之後又無咗影了.....

ok 嗎?

有無c兄有內地夜遊區專呃九人果兩條七碌相啊:smile_38:我遇到果人有d似個肥仔:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-10-25 19:45 發表
有無c兄有內地夜遊區專呃九人果兩條七碌相啊:smile_38:我遇到果人有d似個肥仔:smile_43: :smile_43:  
置頂好似仲有 link 呀, 係咪之前累鳩人個能樣? 好似話攪到條女收少 d , 仲差 d 比人打.....

引用:
原帖由 惡奈川 於 2007-10-25 07:48 PM 發表

置頂好似仲有 link 呀, 係咪之前累鳩人個能樣? 好似話攪到條女收少 d , 仲差 d 比人打.....
c兄睇唔到啊:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-10-25 20:47 發表

c兄睇唔到啊:smile_27: :smile_27:  
sorry 蛙哥, d 主題過哂期了 :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

呃分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆