上一頁下一頁
發新話題

Del。緣滅

收藏  |  訂閱
2.8k  73.7k

成日又計又算真係又攰又辛苦呢!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-18 18:00 發表 查看引用來源

嬲嬲豬?!大家有大家point of view 啫,吹水唔駛計算既。

其實,我同老公關係又未去到咁差

佢星期6冇拉拉講電話用英文,我就覺古怪。。。問佢,原來佢本身想book 餐廳同我食海鮮,我最鐘意食海鮮,尤其係蝦!☺ 所以佢想帶我食!

不過,all fri full book,  佢揸唔定主義既性格就迫於無奈問我求救。

結果,我就自己打去book 喇!(又自己黎) 不過,booked 完,我都有讚佢,因為佢有我心(忽然地), 知我喜好,我已好開心。

夫妻有時都要稱讚!

佢係值得讚嘅!不過就真係唔夠醒目咁囉!呵呵呵呵!
兩公婆去撐下枱腳夠晒甜蜜啊!到時一定要食得開心d啊!
引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-18 18:18 發表 查看引用來源
其實,我同老公關係又未去到咁差

佢星期6冇拉拉講電話用英文,我就覺古怪。。。問佢,原來佢本身想book 餐廳同我食海鮮,我最鐘意食海鮮,尤其係蝦!☺ 所以佢想帶我食!

不過,all fri full book,  佢揸唔定主義既性格就迫於無奈 ...

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-18 18:00 發表 查看引用來源

嬲嬲豬?!大家有大家point of view 啫,吹水唔駛計算既。
無喎,我又唔係玻璃心,最多好似精液咁,自動流失/消失。🤣🤣

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-18 17:26 發表 查看引用來源

其實又唔一定係學術上叻,待人接物,處事方式,烹飪啦。。。。好多野都可以既。好多男人4 張幾仲戇居,唔知自己要乜,做緊乜架。
哦... 我以為妳指嘅叻;又係有錢有事業嗰隻添,睇嚟梯主唔係要嗰種男人啦 😏

引用:
原帖由 仰慕者 於 2020-5-18 22:09 發表 查看引用來源

哦... 我以為妳指嘅叻;又係有錢有事業嗰隻添,睇嚟梯主唔係要嗰種男人啦 😏
如果我有樣有錢又有事業,我會等人追多d, 可惜現實係殘酷

引用:
原帖由 Bob_Lennon 於 2020-5-18 17:06 發表 查看引用來源
唔好掛住食花生喇!得閒一齊傾下,探討不同嘅話題嘛!

雖然我對剛勁兄嘅某d觀點不認同,就係因為唔同,先會讓自己明白,原來有d嘢我係從來都唔會用呢個方向角度去睇,都有所得著!

...
bob 兄我主要係食花生人! 入嚟呢個post就好似人哋追愛回家一樣! 或者啱topic時有機會參與下!😂😂😂

我係一個冇耐性嘅人, 其實我只係觀眾追劇唔應該搭嗲! 不過睇耐咗成日都九唔搭八, 而且一啲得著都發現唔到, 實在令我按捺不住!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-18 17:18 發表 查看引用來源

其實,大家都係吹吹水,我做果行每日都面對唔同既人emails, 保持適當既距離和禮儀回應。

呢個世界總有d 人和你夾或唔夾,唔夾既呢,其實我一般都好直接拒絕,唔好o徒大家時間嘛。至於,我有冇同剛勁兄交待過,就唔響度詳談喇。

...
我欣賞喵妹妹斬釘截鐵嘅個性! 堅毅的作風同待人接物的圓滑度👍所以一直都有拜讀妳嘅post當追劇一樣😂又像睇報紙嘅散文😜

參與傾計就少啲了! 因為有自知之明, 遇到話不投機嘅人我就會缺乏耐性! 沒有喵妹妹妹那麼diplomatic! 😜

Hey, let’s chat.  😏

引用:
原帖由 meow_917 於 2020-5-18 17:46 發表 查看引用來源

都係

我朋友話我根本同喵既性格一樣。

我家的喵,從前萬千寵愛,所以佢睇心情先對我好。現在有小孩了,將對他的愛減少了。他即無時無刻揾機會嗲我哄我。

所以對我(喵喵) 唔好太好,若即若離就好。☺

仲有,仲有,真係好鬼似 ...
我又了解喵姐多D,原来,你喜欢被人㩒……唔係,係按頭...就會好舒服⋯⋯哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆