上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  44.5k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-7 05:19 PM 發表 查看引用來源

你又有道理喎,咁我都係小心D話唔玩嗰D師兄先得😝
咁我係狗公定唔係呢
我講到出面想玩師姐喎

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-5-7 05:23 PM 發表 查看引用來源

咁我係狗公定唔係呢
我講到出面想玩師姐喎
咁我又講到出面拒絕咗你喎.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

咁我又講到出面拒絕咗你喎.....
所以大家都係好仔好女
真性情:smile_30:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-7 05:19 PM 發表 查看引用來源

你又有道理喎,咁我都係小心D話唔玩嗰D師兄先得😝
Gd luck

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-7 05:20 PM 發表 查看引用來源

我屋企樓下有呀
不過咁近又無乜意思,不如返上樓....
太近唔夠刺激,要陌生環境先正

陌生既地方, 可能是很多人都熟悉既, 比如飛鵝山,半夜真係好旺下,大家都知咩事,D人做緊咩

今日天氣又熱又濕,最好就係匿喺屋企開行個冷氣,做愛做嘅事

早上出完去返到屋企,見到老公仲未起身返工,即刻剝晒自己D面衫,攣上床攬住老公

如果問我最鍾意咩時間扑嘢,就一定係朝早....剛瞓醒身體特別敏感....

多手伸落去摸吓,morning glory已經等緊我,老公按一按我個頭,要我捐落去嘆我個大腸早餐....
溫柔咁含住龜頭,手輕輕掃兩粒旦旦
先細細力啜,慢慢用力,再含深D.....

佢要我背住佢瞓低,從後攬住我,錫我後頸同膊頭,一隻用力鍊我乳頭,另一隻手探入去底褲入面....扯低我條褲,由後面插咗入去郁咗幾吓...

老公: 我地好似以前咁插住瞓啦

我: 好...就咁瞓啦

我地好鍾意咁,睇吓邊個忍唔住先...

心諗: 你唔郁啫,我自己摸,箍實你唔信你忍到....

捽得幾吓,我已經翹起屁股想再插入D,佢都配合我開始抽插....

插咗一陣覺得唔夠入,轉返男上女下,每一下都頂到最入.....
唔知係咪早上戰鬥力特別強,聽到收音機報咗兩次新聞都仲未出....我都已經夠晒皮....

出盡渾身解數都吹唔爆,老公話唔緊要,留返今晚再炮製我.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-8 01:48 PM 發表 查看引用來源
今日天氣又熱又濕,最好就係匿喺屋企開行個冷氣,做愛做嘅事

早上出完去返到屋企,見到老公仲未起身返工,即刻剝晒自己D面衫,攣上床攬住老公

如果問我最鍾意咩時間扑嘢,就一定係朝早....剛瞓醒身體特別敏感....

多手伸落去摸吓,morning glory已經等緊我,老公按一按我個頭,要我捐落去嘆我個大腸早餐....
溫柔咁含住龜頭,手輕輕掃兩粒旦旦
先細細力啜,慢慢用力,再含 ...
姐姐老公唔使返工咁好嘅
我都想有morning Q, 如果女朋友喺我屋企過夜 我哋通常都會morning Q

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-8 02:05 PM 發表 查看引用來源

姐姐老公唔使返工咁好嘅
我都想有morning Q, 如果女朋友喺我屋企過夜 我哋通常都會morning Q
梗係要返啦,唔係邊個養我?
你咁得閒,返工都覆得咁快就真😝

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-8 02:15 PM 發表 查看引用來源

梗係要返啦,唔係邊個養我?
你咁得閒,返工都覆得咁快就真😝
咁啱呢個時間未有嘢做啫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆