上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-2 07:52 PM 發表 查看引用來源

約8仔,貼錢買難受,一齊抵制佢。
条女永远不足钟,又不手时,己出名了。所以中伏不好意外。

80走左咩?未試呀,唔等埋我:smile_42:
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 06:28 PM 發表 查看引用來源

我2個目標都走了,#55,80。出報告靠你。:smile_42:

轉場啦,現在轉去第二間

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-2 08:35 PM 發表 查看引用來源
轉場啦,現在轉去第二間
好似話轉去向西碧水。不確定。唔好講太多,好多人睇香討。

發仔E度DC兄个L个都知佢有肥仔包,又偷中又麻烦,噚日根本冇返工,肥仔買全鈡,你D朋友仲约要有心理准备,公司有$赚理9你咩:smile_45:
引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-12-2 07:31 PM 發表 查看引用來源

我個Friend係星期五又被8放了飛機,约實兩点,去到才話今日五点先返,同十九部長講,俾埋V7留言佢睇,仲夠胆死話8仔個留言未覆實㗎,幫到出面,我兩個朋友在TSG開張到而家,至少幫趁了20幾3 ...

引用:
原帖由 ''小鬼 於 2017-12-2 01:47 PM 發表 查看引用來源
有無ching試過90呀
睇相好像吾錯
90 was ex-69. good attitude, no steal clock. i had 26x when she was 69.

don't know why TSG reuse the number so fast :smile_19:

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:46 PM 發表 查看引用來源
下X即系咀?
巴閉:smile_45:
my X = not tried = no rating.

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-12-2 07:31 PM 發表 查看引用來源

我個Friend係星期五又被8放了飛機,约實兩点,去到才話今日五点先返,同十九部長講,俾埋V7留言佢睇,仲夠胆死話8仔個留言未覆實㗎,幫到出面,我兩個朋友在TSG開張到而家,至少幫趁了20幾3 ...
i also got 61 放了飛機...just like FYI and not even a sorry.

visited CH two years never encountered that. now seems it is not uncommon in TSG.

英文老师,我認錯左?唔系前90,好九似样!
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-12-2 08:46 PM 發表 查看引用來源

90 was ex-69. good attitude, no steal clock. i had 26x when she was 69.

don't know why TSG reuse the number so fast :smile_19:

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 08:57 PM 發表 查看引用來源
英文老师,我認錯左?唔系前90,好九似样!
這個係#90。之前做都係#90。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆