上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.4k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-28 06:35 PM 發表 查看引用來源
今日全日自己留喺屋,睇返好多自己�post
令我回想返起好多事,越睇個心就跳得越快....
好希望老公快D放工返屋企,好想要佢....

Anticipate咗全日,諗住老公就來會放工返到屋企,但係無奈世事永遠都 ...
唔知點解,硬係覺得人妻個西應該好好聞...😍

其實師姐真係可以忍到唔偷食?
老公又愛理不理
你又咁大需要

Really a mess, better get some one to help.... haha

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-27 09:19 AM 發表 查看引用來源
今日一早就俾老公打來嘅電話嘈醒咗,半睡半醒聽到佢話佢喺屋企樓下叫我落去,當時仲未聽得明佢講咩,原來係佢漏咗份文件喺屋企,想我即刻擰落樓下俾佢.....

我即刻衫都唔換,牙都唔刷就起 ...
真係正到暈..引死人..每次見到都心動...

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2017-9-29 04:35 AM 發表 查看引用來源

咁你老公番黎最後有冇咩咩呀:smile_47:
你覺得呢?

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2017-9-29 11:58 AM 發表 查看引用來源
其實師姐真係可以忍到唔偷食?
老公又愛理不理
你又咁大需要
我老公絕對唔係愛理不理,不過男人要賺大錢係要咁架啵

引用:
原帖由 leisiu 於 2017-9-29 11:43 AM 發表 查看引用來源
完全唔覺得佢抵爭喎, 洗鬼原諒佢咩

關你X事咩 唔底得呀?
慘得過香香肯原諒我喎
你估你咩 你睇下香香答親你啲留言都係屌柒你嘅就知你幾剋佢憎啦
恨唔到架啦你

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-29 05:21 PM 發表 查看引用來源

你覺得呢?
我覺得人妻會睇諒老公返工辛苦,最多第二朝morning q cher爆佢

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-29 05:55 PM 發表 查看引用來源

我覺得人妻會睇諒老公返工辛苦,最多第二朝morning q cher爆佢
反而好多時朝早我煮完早餐之後去叫醒佢嗰陣係佢cher我要morning Q haha
不過如果我唔洗起身煮早餐嘅話朝早唔好搞我,我會殺人.

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2017-9-29 05:55 PM 發表 查看引用來源

關你X事咩 唔底得呀?
慘得過香香肯原諒我喎
你估你咩 你睇下香香答親你啲留言都係屌柒你嘅就知你幾剋佢憎啦
恨唔到架啦你
你哋真係覺得有必要要喺我個post到嘈交?
小朋友嗎?好心你唔好同人一般見識啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆