上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  47.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 12:30 PM 發表 查看引用來源

時間過得真係快....又到中年:smile_42:
無病無痛活到中年....三餐一督步向老年...都算是福氣啊!

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 12:30 PM 發表 查看引用來源

時間過得真係快....又到中年:smile_42:
過多幾日2010年又過了一半 :smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-29 12:17 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 golftin 於 2010-6-29 11:49 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

禾是expert,有乜幫手?

是否有一對以上才可同莊鬥.冇就即時輸.d人放兩份錢是什麼用.有一對以上d人就 ...
首先,你個頭買100,例,你睇牌後,覺得吾靚,可吾去,便輸100,如去馬,一定再加2倍,即200,跟手要睇荘的牌,如荘冇pair or ace+king,荘不會開你牌,你只可贏個頭,即100,如荘查3pair,他會開你牌,又如你揸4pair,你會頭尾刀win,即糸300,你揸特別牌如三條,贏三倍,,

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 12:25 PM 發表 查看引用來源
你問啱人啦.....高田博學多才...上至天文下至地理...右至中出....左至潮吹 樣樣皆精,天才橫溢,能與他交上朋友....此生無憾.
獎你一支朱華士

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 12:25 PM 發表 查看引用來源
你問啱人啦.....高田博學多才...上至天文下至地理...右至中出....左至潮吹 樣樣皆精,天才橫溢,能與他交上朋友....此生無憾.
又口甜舌滑啦:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-29 12:28 PM 發表 查看引用來源
你9千幾..我就6千幾....追極都差幾個大灣:smile_39:
你踩行油,好似揸頭文字D咁就得架喇:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-29 12:49 PM 發表 查看引用來源

我上左去玩都差不多兩年了:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-29 12:49 PM 發表 查看引用來源

首先,你個頭買100,例,你睇牌後,覺得吾靚,可吾去,便輸100,如去馬,一定再加2倍,即200,跟手要睇荘的牌,如荘冇pair or ace+king,荘不會開你牌,你只可贏個頭,即100,如荘查3pair, ...
你好叻呀,我好仰慕你呀:smile_o06:

我都好仰慕你呀,哈哈
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-29 01:04 PM 發表 查看引用來源

我上左去玩都差不多兩年了:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-29 12:49 PM 發表 查看引用來源

預祝你生日快樂....魚蝦得利..網網千斤:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆