上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.0k

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-22 10:41 PM 發表 查看引用來源

哎…我也知道的,但這樣縱壞了大家了…………

haha...SM pic?
u have good body figure ma...
want to play with u

今天第一次穿耳洞,好後悔啊…原來比第一次做愛更疼的T^T

引用:
原帖由 citybse 於 2010-5-22 10:45 PM 發表 查看引用來源

haha...SM pic?
u have good body figure ma...
want to play with u
哈…如果有影的話也是三級的啦,更何況我沒呢…

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-22 10:57 PM 發表 查看引用來源

哈…如果有影的話也是三級的啦,更何況我沒呢…

ear hole? o..... really pain .haha....

if have pm me ...haha

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-22 10:47 PM 發表
今天第一次穿耳洞,好後悔啊…原來比第一次做愛更疼的T^T

穿耳洞會痛ga咩...耳骨先痛d..你可以try下臍環..sexy又唔多痛:smile_40:

十卜下~~~~~~~~

引用:
原帖由 citybse 於 2010-5-22 11:00 PM 發表 查看引用來源

ear hole? o..... really pain .haha....

if have pm me ...haha
可能因為我的耳珠太厚啦……

支持樓主出新post~~

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-5-22 11:11 PM 發表 查看引用來源

穿耳洞會痛ga咩...耳骨先痛d..你可以try下臍環..sexy又唔多痛:smile_40:
我都覺得好Sexi啊…不過我怕會更加疼……

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-22 22:31 發表 查看引用來源
可能我寫得不好看所以沒人支持呢

傻豬黎既.. 睇到 d 相都爆post 啦~  加埋個story... 爆埋 pm ~~ :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆