上一頁下一頁
發新話題

7.1 下川島報告 無囡囡相 ( 不喜勿入 )

收藏  |  訂閱
1.5k  38.9k

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-7-7 19:13 發表 查看引用來源
貢下面呢..
下面係鈦合金火箭炮!

多謝師兄有相詳細報告:smile_47:

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-7-7 07:13 PM 發表
貢下面呢..
軟膠:smile_o03:

引用:
原帖由 lwan9357 於 2009-7-7 07:17 PM 發表
多謝師兄有相詳細報告:smile_47:
多謝支持

就出第二版喇:smile_o10:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-7-7 07:14 PM 發表 查看引用來源

當真?果然?一定?確定?你知啦,22 號係我生日黎架!
我早你兩日喎..:smile_35:
頭先同車車傾完...95%冇變:smile_38:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-7-7 07:16 PM 發表

請問邊位咁夠膽唔出席我的生日派對呢?
:smile_13: :smile_13: ....你應該唔夠企抽 :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-7 19:13 發表 查看引用來源

你都試過:smile_41: :smile_30:
你 D 女同我講的,仲叫我唔好同你玩咁多添,之後我訓話左你條女,條女好感動,我就用細佬安慰左條女的細妹一次,係唔係好兄弟先,幫你教訓左條女!

引用:
原帖由 happybar168 於 2009-7-7 07:19 PM 發表
我早你兩日喎..:smile_35:
頭先同車車傾完...95%冇變:smile_38:
:smile_o12: ....典變 我都會出現:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 lung007 於 2009-7-7 07:19 PM 發表

你 D 女同我講的,仲叫我唔好同你玩咁多添,之後我訓話左你條女,條女好感動,我就用細佬安慰左條女的細妹一次,係唔係好兄弟先,幫你教訓左條女!
介紹我睇開個醫生比你吖:smile_53:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-7 07:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12: ....典變 我都會出現:smile_04: :smile_46:
多謝比面..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆