上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.1k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 12:33 AM 發表 查看引用來源

首先夾左佢個謝安琪先~~
我地琴晚見過佢了, 我個人覺得佢唔似
有一個師兄話似

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 00:50 發表 查看引用來源

我要:smile_o05: 佢好似好玩得..:smile_o06:
您問R取電話咪幾時見都得啦.

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-6 12:52 AM 發表 查看引用來源

您問R取電話咪幾時見都得啦.
都好喎~:smile_o12:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 00:53 發表 查看引用來源

都好喎~:smile_o12:
係就早D問啦...

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-6 12:55 AM 發表 查看引用來源

係就早D問啦...
收到..我應該到時都會多一兩個玩下~多d選擇嘛

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 12:56 AM 發表 查看引用來源

收到..我應該到時都會多一兩個玩下~多d選擇嘛
多選擇玩多O的當然好:smile_47:........但到咁上下要揀定過夜既就特別多O的同佢玩多O的同佢親熱下.....唔係到時會錯意佢想走先就煩了:smile_35:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-6 01:04 AM 發表 查看引用來源

多選擇玩多O的當然好:smile_47:........但到咁上下要揀定過夜既就特別多O的同佢玩多O的同佢親熱下.....唔係到時會錯意佢想走先就煩了:smile_35:
勁D係可以一次同幾多個過夜....

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-6 01:04 AM 發表 查看引用來源

ok..人工呼吸,聽心跳,陪佢去洗手間呢d手續我一定會做足既

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-6 01:06 AM 發表 查看引用來源

勁D係可以一次同幾多個過夜....
你試過..講d經驗之談黎聽下先?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-6 01:09 AM 發表 查看引用來源

你試過..講d經驗之談黎聽下先?
我冇呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆