上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

老舉馬經之八 珍妃都要自瀆

傾國傾城媚百生, 六宮粉黛盡無名
馬嵬山下魂飛去, 至今明皇長恨情

進明皇因終日與珍妃享盡驕奢淫樂,荒廢朝政,搞到粒高院(睪丸)完全曲左, 所以亞珍周不時都要自瀆, 證明亞珍係有寶. 一道惹來安哥兵變, 因為安哥係至高無上大英雄, 搞到明皇要表演一幕吊死珍妃在床上, 賽事才可以繼續進行.

1上浦猛將 2麯院風荷 3一道 4駿明珍寶 5開心歡星 6星光大師
7大英雄 8喝采 9勝利專家 10至尊無上 11英姿茂盛 12品質高

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-22 11:29 PM 發表 查看引用來源
老舉馬經之五

目睹一切, 即時掉頭要走
酒同知己只可取其一, 你會取誰
唔要闖木, 就要藏文, 唔要藏文, 就要真主
醫者父母心, 唔比錢都要打鑊金, 速速磅唔好兩頭望, 明存實亡

1辣得很 2鋒芒畢露 3醒目駿駒 4嘻 ...
酒同知己只可取其一, 你會取誰. 梗係女為悅己者容, 士為知己者死, 知己一定要有情趣, 酒只不過會醉, 沒有情趣.  
目睹一切, 條麻甩佬露械即時要掉頭走.
吳創木老婆黃紋, 真主即Easy攔亞拉.
超強快駒馬主係醫生鄭銘銓, 明存實亡.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 09:37 AM 發表 查看引用來源
老舉馬經之八 珍妃都要自瀆

傾國傾城媚百生, 六宮粉黛盡無名
馬嵬山下魂飛去, 至今明皇長恨情

進明皇因終日與珍妃享盡驕奢淫樂,荒廢朝政,搞到粒高院(睪丸)完全曲左, 所以亞珍周不時都要自瀆, 證明亞珍係有寶 ...
2麯院風荷
3一道
4駿明珍寶
7大英雄

還未有馬會公佈, 傳媒已經有內幕料公佈, 這就是傳媒威力, 最可惜楊啟糖還未有著落可以有副練升. 唔通等強哥唔撈才有機會上位.

附件

老劍,呢個媒體留揽器非常之有用。

Pk上隻惑、嬴得咪阿妹傷口灑盐!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-23 01:32 PM 發表 查看引用來源
老劍,呢個媒體留揽器非常之有用。
边个?

呢一道符咁熱怕冇符!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-23 02:39 PM 發表 查看引用來源

边个?
呢個媒體認真巴撚閉, 連亞姐被佢姐夫大律師用粗口吊足佢幾十次, 都可以錄到, 所以對話永不用視像.

附件

明晚天氣報告:

7時15分開始至8時15分些少冷風係5度.
8時15分開始急劇轉冷零下10度.
8時45分後跟住回暖.

所以各位馬友入場, 唔好忘記携帶備寒衣服. 回暖後應把備寒衣放在回收桶內. 多謝合作.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆