上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.4k

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-13 08:44 PM 發表 查看引用來源

2料 你之前話英超開季果個玩意 仲實唔實行嫁?
純粹問問
我講過咩 :028:  :096: 我經常9UP 唔記得咁多
你真係想玩 ??? :007:  諗清楚 ... 你真係想玩 :004:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:49 PM 發表 查看引用來源

我講過咩 :028:  :096: 我經常9UP 唔記得咁多
你真係想玩 ??? :007:  諗清楚 ... 你真係想玩 :004:
9up 當秘訣  :096:
乜都玩呀:131::096:

仲差幾多,等我叫番一兩百兄弟泥支持二料兄先

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 07:11 PM 發表 查看引用來源
大家好 大家有買山神嗎 (不過未打完)
多謝 dodidi & 格蘭希爾 :027:  可能你兩誤會我意思 你地這樣留言會比板主炸型的 :030:
我唔需要這樣推post 我只係想多d bros 留言 夠啦 等未留言既bros 留吧  ...
有買丫、、、社長...不過冇左社長十卜....只玩少少
我地要打動你的心:027:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:49 PM 發表 查看引用來源

我都好好想玩:029:

引用:
原帖由 w626m412 於 2010-8-13 08:47 PM 發表 查看引用來源

2料兄...真係好想跟你d料...
究竟係咩2個靚女呀???:023:
講明 我POST既唔係~料 只係個人心水 :081:
只係我返屋企時 見到2個靚女 直接令我想買今晚其中一隊波 咁姐 :003:

引用:
原帖由 rivaldo13 於 2010-8-13 08:52 PM 發表 查看引用來源
仲差幾多,等我叫番一兩百兄弟泥支持二料兄先

2料需要既 係真心及長期支持 :096::096::096:

而唔係 話推夠某個post 或 某個留言數就ok

老實講 話有料出時 你地就出黎講野 就係咁推

前果排 話休息果時 呢到咪又係水靜河飛...

問心果句 你地自己覺唔覺得呀:092:?

馬德里多靚女 9up :096: :096: :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:55 PM 發表 查看引用來源

講明 我POST既唔係~料 只係個人心水 :081:
只係我返屋企時 見到2個靚女 直接令我想買今晚其中一隊波 咁姐 :003:
明白明白!!係師兄既個人心水...
不過2個靚女,,,,可以聯想到d咩呢?:024:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-13 08:51 PM 發表 查看引用來源

9up 當秘訣  :096:
乜都玩呀:131::096:
其實 我冇係POST認真叫人玩 你有跟我POST其實有留意到的 :009:
玩 ... 我要清楚好多嘢 如何分配注碼 等等 還有馬仔呢 :084:
要玩 唔可以輕率 因為我唔要輸 :084: .... 不敗嗎 我認真的 :cool:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆