上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-27 06:20 PM 發表

改歌詞係歡歡強頊...:023: :023:
咁應該改d好笑d架嘛:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-27 06:20 PM 發表

仲未收工 ? :032:
好Q忙......:032: :032:
己經接到阿仔嘅投訴電話....:028: :028:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-27 06:22 PM 發表

好Q忙......:032: :032:
己經接到阿仔嘅投訴電話....:028: :028:
咁快d做啦 做完拿拿聲番去湊仔啦:036: :036: :036:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-27 06:22 PM 發表

咁應該改d好笑d架嘛:096:
佢嘅歌詞係有意思,並不是要嚟搞笑的....:096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-27 06:23 PM 發表

咁快d做啦 做完拿拿聲番去湊仔啦:036: :036: :036:
準備閃~~~長命功夫長命做ma...:096: :096:

我估日本仔贏波...
個+1好奇怪, 升左少少又唔齊頭...
上次南錫跌少少唔齊頭上盤即死,
今次試下反其道而行, 玩上盤:122:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-27 06:26 PM 發表
我估日本仔贏波...
個+1好奇怪, 升左少少又唔齊頭...
上次南錫跌少少唔齊頭上盤即死,
今次試下反其道而行, 玩上盤:122:
話之佢乜盤 總之開個細就得啦:096: :096:

687327-MAY-2008
18:35
過關
4X1
波膽
波膽
波膽
半全場
星期二 32 德國 (主) 對 白俄羅斯 (客)
4:0 @ 7.50
星期二 35 法國 (主) 對 厄瓜多爾 (客)
4:1 @ 14.00
星期二 34 捷克 (主) 對 立陶宛 (客)
5:1 @ 18.00
星期二 36 CF 阿美利加 (主) 對 利加大學 (客)
主 - 主 @ 2.40 $10

$10.00
中左既話, 兩個月唔使做:071:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-27 06:36 PM 發表
18:35 過關
4X1
波膽
波膽
波膽
半全場
星期二 34 捷克 (主) 對 立陶宛 (客) ...
france入唔入到咁多呀:044:

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2008-5-27 06:36 PM 發表
18:35 過關
4X1
波膽
波膽
波膽
半全場
星期二 34 捷克 (主) 對 立陶宛 (客) ...
四皮幾野喎 夠使半年啦:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆