上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:52 PM 發表
買多條2X3QP 收工,今日嬴小小執番身彩...:044:

第10場 3拖 4,7,8
第11場 3拖 4,7,11..中到就嬴多D中唔到都唔駛屎...:023:
係呀...尾2場繼續以小搏大...我買少少算...今日唔算著數...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 04:52 PM 發表

我仲衰過你...直情冇錢贏...係叫唔駛輸...:032:
我都係靠 第7場 先正式嬴到$$...跟住好彩唔再買大,唔係多多都唔夠輸...:030:

真係比個天玩屎,諗住下半場會落雨架嘛...點g一路都係流口水咁,落得小小..吹脹..:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:54 PM 發表

我都係靠 第7場 先正式嬴到$$...跟住好彩唔再買大,唔係多多都唔夠輸...:030:
哈...你地2個都中左場連贏嘛...所以會好好多...我今日全日到而家就係收20蚊孖寶安慰獎...而家平手..真係一場決勝負...今場唔中就輸錢...:096:

aanunes :
I follow you buy 第10場 3, 第11場 3
2x1 place.  I buy $50.

hope we all lucky, I just want have place. I feel happy.

best regard
amy:036: :122: :122: :122:

hope you win, you win, i win.

this time YOU JUMP, I JUMP. hhehehehehee

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 05:01 PM 發表
真係比個天玩屎,諗住下半場會落雨架嘛...點g一路都係流口水咁,落得小小..吹脹..:032:
我係沙田呢邊睇...可能跑完晒先落...或者尾場先會落..都已經唔關事...:023:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-9 05:01 PM 發表
aanunes :
I follow you buy 第10場 3, 第11場 3
2x1 place.  I buy $50.

hope we all lucky, I just want have place. I feel happy.

best regard
amy:036: :122: :122: :122:

hope you win, ...
好,希望我中你又中..:041:

Race 10
10>2,6,12 Q,QP

我第10場 3 號 和第11場 3 號 都係捉佢放係前面走,而且沙田都開始落雨,佢2隻又岩落雨..位置可以諗諗..:041:

4號退出...:044:  要補番隻10先...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆