上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
2.2k  74.6k

係咩~成日見你係ponti兄度:071:
講笑 wtb 我梗係記得你啦~~~
玩投薄果陣你日日來

預埋你啦

Thanks!!

我都係有時要收夜,無得online,um...如果你都預埋我一份.我當然開心....無也唔會介意,問心已盡左做戰友的本份...anyway..support forever ^^

大家....真係~~~~多謝支持~~~~~
#1, # 4  唔會有野~~~但係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
平時吹開水有野既^^

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 10:32 PM 發表
大家....真係~~~~多謝支持~~~~~
#1, # 4  唔會有野~~~但係~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
平時吹開水有野既^^
thx...!! 會盡量留意!!

樓主有好野預埋小弟啦...
雖然我係新仔一個

by the way..今晚只想玩大細....可否俾d 意見....俾2場隱陣d 的..等我可以2 串1 ....初部..想 1,3 場 大...點睇呢?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-21 09:13 PM 發表
kelubin
manhon0324
billylui9
lam218
lwk81
精銳西方必敗
manpaklam
icycow
迷途小賭徒
以上朋友開波前等pm,仲有d回左既係小弟一向吹開既樓主同friends,加上無問~所以唔p住~

hocake727  ...
我明既=0=
不過我問左 你睇唔到@@哈哈 左加覺得點?.?
同埋卡爾馬果場我睇好主隊 你有咩意見

誓要 "重振雄風"!!!

My choice, my favour!!! [給nigel君分享一下!!]

(一) 2. 加爾斯 下盤!!
(一) 3. 佐加頓斯 上盤!!

P.S. 各位看後有何意見, 但說無妨!!!

引用:
原帖由 kaiwong47 於 2007-5-21 10:45 PM 發表
My choice, my favour!!!

(一) 2. 加爾斯 下盤!!
(一) 3. 佐加頓斯 上盤!!

P.S. 各位看後有何意見, 但說無妨!!!
2 場可以下盤~
3場我覺得和~什至客勝~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆