上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  205.9k

只聽說過一百蚊 但未見過

重有邊個,樣好過薯片,搏過薯片,環保吹就更啦,屌屎忽時重大叫大力啲,重有一樣,窗冇冊哂,對面都睇到架,佢吳介意,咁我咪大方。
佢話睇子夜場時,有麻甩搞佢,佢由得人搞。真係特立獨行。
引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-3-9 11:34 PM 發表 查看引用來源

名妓一舊水?

引用:
原帖由 single_man 於 2019-3-12 08:43 AM 發表 查看引用來源
重有邊個,樣好過薯片,搏過薯片,環保吹就更啦,屌屎忽時重大叫大力啲,重有一樣,窗冇冊哂,對面都睇到架,佢吳介意,咁我咪大方。
...
乜原來仲有教主及人馬㗎?仲以為試左三大人氣高手就無添。

:smile_27: 表演慾強

引用:
原帖由 single_man 於 2019-3-12 08:43 AM 發表 查看引用來源
...
想當年我係糧尾無錢叫 G 先食一舊水,做緊時巳經頂唔順拿拿臨出左就算,只係食過一次咁多....

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2019-3-12 01:45 PM 發表 查看引用來源

想當年我係糧尾無錢叫 G 先食一舊水,做緊時巳經頂唔順拿拿臨出左就算,只係食過一次咁多....
要投入d

引用:
原帖由 single_man 於 9-3-2019 09:43 PM 發表 查看引用來源
好多年前呀一百文師奶,第一次幫襯,吹果陣,知你就射,居然停一停,等一等,又吹,如是者幾次後,先同我吹爆,跟住食得幾滋味。敬業樂業。
好似薯片咁,樂在其中。 ...
單身兄你幾年前幫襯一佰蚊雞,現在應該變左C10了,而加重有冇做?

引用:
原帖由 single_man 於 9-3-2019 09:43 PM 發表 查看引用來源
好多年前呀一百文師奶,第一次幫襯,吹果陣,知你就射,居然停一停,等一等,又吹,如是者幾次後,先同我吹爆,跟住食得幾滋味。敬業樂業。
好似薯片咁,樂在其中。 ...
薯片隻Hi呢排做左丹麥光,冇哂D Hi毛屌起來真過癮

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 12-3-2019 01:45 PM 發表 查看引用來源

呀CCWU兄問一問一佰蚊雞個PACK1NG掂吾掂,而加重有冇做,我淨係想享受下環保吹呢一PART

丹麥光  Crazy :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆