上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#28 - 單身日誌1 ( P1, 11, 72,120 )

收藏  |  訂閱
3.0k  36.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-25 06:28 PM 發表 查看引用來源
其實愛情,女方會揀男既乜野呢.
我有一個朋友,未算好熟,佢係一個好人,有禮貌,對人亦好,但樣真係唔得,可以用咩黎形容,大明星啦,國際果隻,真人史力加,佢真係可以用樣衰黎形容,但我要強調一點,佢好人黎既,有日我係街見到佢,佢剛落車,同太太同埋女兒.我一望,都心裡問號千百個........
佢太太係靚女黎,嬌小型.同大大件既史力加,真係.......配得好特別,加上女兒似媽媽.
我不禁問: 女人 ...
你知唔知點解呀靚太會愛上你嘅樣衰朋友?你覺得果位樣衰朋友係唔好錫好懂照顧呀靚太?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-6-28 01:16 AM 發表 查看引用來源

我會啊,最緊要格價!!哈
咁要用精明眼格個價啦:smile_40:
shopping對女人來講係好大既吸引力:smile_40:

引用:
原帖由 sam7211 於 2018-6-26 11:11 PM 發表 查看引用來源

估唔到kat姐都會講呢d!😱😱😱
吓?
kat 姐有乜講得,有乜唔講得?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-6-28 01:19 AM 發表 查看引用來源

你知唔知點解呀靚太會愛上你嘅樣衰朋友?你覺得果位樣衰朋友係唔好錫好懂照顧呀靚太?
呢種搭配我都見過,有朋友都係咁樣既搭配。
樣衰無罪架。
:smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-27 05:51 PM 發表 查看引用來源

睇地圖,要睇埋佢講幾多米就咩出口轉會好好多,當然,GOOGLE MAP都有唔清楚既時候,我都賴過野.
去日本,韓國果D,人地既地圖導航,真係好清楚架.
國內仲已經一早會講埋邊度有影相.
師妹係想去灣仔點知去左維記睇海景?即妳問左個路人帶路下嘛?
下次去百佳問下D阿姨,可能會帶到條啱既路,:smile_40::smile_40: ...
去百佳,問呀姨好啦。
千萬別問呀叔,可能會帶咗你去另一間百佳

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-28 12:30 AM 發表 查看引用來源
講真,其實我都幾鐘意睇女人買野,女人買野,對眼會發亮,當佢地2揀1時,個表情仲得意.叫佢2件買晒咩?又唔好......用同一舊錢買其他仲好,所以我覺得,女人有選擇困難症,其實係享受............  ...
龍兄應該同太太講。
唔洗左揀右揀,一於2件買晒。然後再比太太另一舊錢買其他嘢。解決!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-6-28 12:51 AM 發表 查看引用來源

係.
仲享受掙扎呢個快感.
同sales 好豪氣咁講,全部要晒,仲有快感呀!

引用:
原帖由 degree06 於 2018-6-28 01:22 AM 發表 查看引用來源
呢種搭配我都見過,有朋友都係咁樣既搭配。
樣衰無罪架。
:smile_40:
我冇話樣衰有罪喎。樣衰也可以係超級mr nice guy 

只係想知呀靚太鐘意及欣賞佢d 乜?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-6-28 01:33 AM 發表

我冇話樣衰有罪喎。樣衰也可以係超級mr nice guy

只係想知呀靚太鐘意及欣賞佢d 乜?
外在漂亮固然吸引,但內在既能量,一樣可以吸引到美麗的人:smile_40:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-6-28 12:42 AM 發表 查看引用來源

唔係喎,如果有人同我講兩件都買晒佢時,我一定會答”好”,然後再加多句”多謝”,哈哈
兩件都買晒就無意思啦
就係有取捨先矜貴嘛
雖然另一件好可能第二日又走返去買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆