上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.3k

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-2 05:18 PM 發表 查看引用來源

取消call鐘去大廳按個項目走人吧!仲要狂飲狂食杯面添!
TSG 得杯麵?

仲有其其送杯面:smile_30:
引用:
原帖由 hkgals 於 2017-12-2 05:59 PM 發表 查看引用來源

TSG 得杯麵?

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 06:18 PM 發表 查看引用來源
仲有其其送杯面:smile_30:
煎隻蛋都好丫~

排隊,心中有目標
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-2 03:34 PM 發表 查看引用來源

HA兄,下次去挑戰#27。看看你的攻防功力。

車頭燈送都唔要要河包蛋:smile_30:
引用:
原帖由 hkgals 於 2017-12-2 06:21 PM 發表 查看引用來源

煎隻蛋都好丫~

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 06:24 PM 發表 查看引用來源
排隊,心中有目標
我2個目標都走了,#55,80。出報告靠你。:smile_42:

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-2 02:08 PM 發表 查看引用來源
你睇乜報告,最近好L忙冇留意到,生果網有大量廣告,好少睇。

8仔有人買鈡隨時唔返,公司有$賺,有什麼所謂,系個肥仔呆九,私有化都唔使咁貴,只有一個可能,系8仔冇心被包,只當佢系水泡,可能$多,以為咁 ...
我個Friend係星期五又被8放了飛機,约實兩点,去到才話今日五点先返,同十九部長講,俾埋V7留言佢睇,仲夠胆死話8仔個留言未覆實㗎,幫到出面,我兩個朋友在TSG開張到而家,至少幫趁了20幾30次,仲會遇到呢種技師和部長,如果有天水管理層係度睇到呢D留言重唔跟進,睇吓以後仲有幾多客會约GC, 我以前是七樓常客,而家係天水都成日受氣,我都去小好多了,不過我講乜都冇用,红牌大哂....但88和以前66和68也红吖,甚至琪琪琪部長年代,D红牌從來只會口碑载道,边會咁寸吖,唉....

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-12-2 07:31 PM 發表 查看引用來源

我個Friend係星期五又被8放了飛機,约實兩点,去到才話今日五点先返,同十九部長講,俾埋V7留言佢睇,仲夠胆死話8仔個留言未覆實㗎,幫到出面,我兩個朋友在TSG開張到而家,至少幫趁了20幾3 ...
師兄,你把這張帖複制到我們初認識的討論區。佢地會幫到你。

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-12-2 07:31 PM 發表 查看引用來源

我個Friend係星期五又被8放了飛機,约實兩点,去到才話今日五点先返,同十九部長講,俾埋V7留言佢睇,仲夠胆死話8仔個留言未覆實㗎,幫到出面,我兩個朋友在TSG開張到而家,至少幫趁了20幾3 ...
約8仔,貼錢買難受,一齊抵制佢。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-2 07:52 PM 發表 查看引用來源

約8仔,貼錢買難受,一齊抵制佢。
佢拎張黑色天水會員卡,麻煩收銀妹扣6個鐘。你都唔駛約啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆