上一頁下一頁
發新話題

我的初體驗in 2017 (part III @ p121) (last pic @ p198)

收藏  |  訂閱
3.0k  114.3k

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-2 12:52 PM 發表 查看引用來源
我未死 唔舒服咋
唔好通輯我啦
緊係早2日低胸短裙凍親啦~:smile_45:

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-2 12:52 發表 查看引用來源
我未死 唔舒服咋
唔好通輯我啦
Take care!
記得唔好周圍去啦, 仲有要多休息, 多飲暖水.

著長靴露大肶,大風吹親而感冒::>_<::

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-2 01:32 PM 發表 查看引用來源

精子呀??
叻叻豬~~邊有咁多錢呀
再唔係5億津巴布偉幣我都有既

引用:
原帖由 野涼 於 2017-3-3 03:25 PM 發表 查看引用來源

叻叻豬~~邊有咁多錢呀
再唔係5億津巴布偉幣我都有既
Won 得唔得??

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-3 16:37 發表 查看引用來源

Won 得唔得??
妳今日好返d未?

原來話咁快 群p已經一個月
整個2月到依家 同壽星一齊 真係好到 我自己都有d唔相信

中間 經歷左中國情人節 西方情人節 佢都係我身邊
佢唔會逼我 做任何事
佢唔係男朋友 但同佢做盡情人既事 真係太甜

收左工 掛住 會順道 接我收工 然後拐帶我返屋企 一齊食飯
會陪佢返學 然後去睇戲
會擔心我 係佢練習或者打機 而坐係隔離既我 會悶
會怕我呢一個月 多左陪佢 而累壞身子

總會打打下機 練習完 回頭望下我 或者返上床 攬住我 手多多

唔舒服 佢會照顧我 每個星期日 已經固定要攬住我訓 雖然成日訓訓下會恰我 偷襲我

但呢一個月以黎 真係治癒左我

悲觀既我 還是會偷偷的 倒數著 分開既日子..........

黎緊 會搵一日 出去狠狠地玩我一次 我亦預備好我自己 要快d好番
玩完寫報告比大家~~

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-5 00:30 發表 查看引用來源

佢唔會逼我 做任何事

收左工 ...
既然兩個都互相中意, 點解唔諗下再進一步?
係咪有苦衷?
妳黎緊話想玩一次, 係再玩群P?

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-5 12:30 AM 發表 查看引用來源

佢唔會逼我 做任何事

收左工 ...
第一次睇你POST, 覺我你係個可愛小妹~想法吾需要太悲觀, 對自己都要有自信先, 你身材的確好好
吾好想太多, 自己鍾意就去享受啦~
支持你

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-3-5 12:30 AM 發表 查看引用來源

佢唔會逼我 做任何事

收左工 ...
第一次睇你POST, 覺我你係個可愛小妹~想法吾需要太悲觀, 對自己都要有自信先, 你身材的確好好
吾好想太多, 自己鍾意就去享受啦~
支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆