上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.6k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-28 11:07 AM 發表 查看引用來源

蓮花.......同......椰子..........有關係嗎????
蓮花咁高品妹......椰子比不上她

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-28 11:07 AM 發表 查看引用來源

蓮花.......同......椰子..........有關係嗎????
有呀~~生出粒蓮子囉~~:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-28 11:07 AM 發表 查看引用來源
要吾要裝番注香咁呢?:smile_o10:
大吉利是.........

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-28 10:58 AM 發表 查看引用來源

你冇發覺呢排大頭嫂望住你表情怪怪地咩??
佢5知我上綱:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-28 11:02 AM 發表 查看引用來源

我相信.......是........................愛.............沉船..............的.................師兄....................
哈哈! 如果我係蓮花個bf,你信嗎?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-28 11:13 AM 發表 查看引用來源

大吉利是.........
佢前世今生都玩埋....可能真係要裝香.....:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-28 11:09 AM 發表 查看引用來源
叫蓮妺自己出來坦白一下
哈哈.....令我諗起.......小龍女.....出污泥而不染.......

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-28 11:14 AM 發表 查看引用來源

你估佢儍架?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-28 11:14 AM 發表 查看引用來源

你:smile_o01: on dog dog~~ 係你唔知佢知道你向上緊網呀!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-28 11:14 AM 發表 查看引用來源
哈哈! 如果我係蓮花個bf,你信嗎?
你..........會...........沉.........嗎?????????????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆