上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.9k

引用:
原帖由 mjules 於 2010-7-10 01:06 PM 發表 查看引用來源
割完之後會變咩樣? 有冇相可以睇睇....?
割完之後龜頭會完全露出,中間會腫到成個水泡圈咁,最底就係莖。相就冇喇,太核突。感覺就似一舊爛左既肉。

打左去啦@@星期1即刻有檢查同做....
岩岩有笑點.佢問我有冇錢HAHA
不過+埋就7500$我覺得貴左少少t_t

死火!!!!!我老母居然為左錢叫我轉去公立醫院排期.......
公立冇激光做,,,我又要番工.佢居然唔比t_t
天下真的父母心呀.....
我呀媽仲話激光果d呃人..邊有可能2日好番....唉=,=
仲拎我同佢朋友個仔比...佢朋友個仔10歲,,話1星期好快同激光冇分別= =

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-10 01:58 PM 發表 查看引用來源

死火!!!!!我老母居然為左錢叫我轉去公立醫院排期.......
天 ...
$7500 唔止嫁...因為私家,藥$ 7500係未計的。仲要覆診$500.
雖然我唔知傳統痛唔痛,但係就會平D LO,冇$既話,一係你同你父母講你自己出剩低果D,話晒你都做緊野,應該俾得到。
痛唔痛,康復速度,$,係有TRADE-OFF GA LA。自己衡量~

不過你話做完手術第2日返到工就真係好難LO,就算返到你都冇心情去做野...
我自己俾左成皮野都冇怨言,因為只係做一次,亦都冇可能有第2次。

10歲緊係會快D康復。話晒年紀細,仲要冇生理反應。
如果我冇生理反應,相信我都會好快好。
政府係平,$1000都唔駛,但要排期。
如果你要平又要快,個人建議你家計會或者之前CHING講既黃EC,傳統手術。
要激光冇選擇,只有私人診所或私家醫院。
HOPE IT HELPS.

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-10 01:58 PM 發表 查看引用來源

天 ...
樓主幾歲?
你老母畀錢咩?

16歲咋=.=
佢拎佢朋友個仔11歲同我比=.=
話佢用傳統方法割都係幾日好番=.=同激光冇分別=,=
我廢是同佢嘈,,我話佢11歲點同我....佢又話有咩唔同,咪一樣有傷口....
我都唔G點同佢溝通

依家著三角底d毛係咁吉住...:') :') :')

真係唔知話痕好定痛好

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-10 05:59 PM 發表 查看引用來源
16歲咋=.=
佢拎佢朋友個仔11歲同我比=.=
話佢用傳統方法割都係幾日好番=.=同激光冇分別=,=
我廢是同佢嘈,,我話佢11歲點同我....佢又話有咩唔同,咪一樣有傷口....
我都唔G點同佢溝通
點解急住割?
唔係放暑假咩?

岩岩中5畢業-.-
割完搵野做啦=.=
冇時間

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-7-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

$7500 唔止嫁...因為私家,藥$ 7500係未計的。仲要覆診$500.
雖然我唔知傳統痛唔痛,但係就會平D LO,冇$既話,一係你同你父母講你自己出剩低果D,話晒你都做緊野,應該俾得到。
痛唔痛,康復速度,$,係有TRA ...
我加加埋埋就HKD8500~~~

對,真係有trade-off,雖然唔會有機會比較laser and traditional的分別,但係我覺得8500係值得既…(保險claim唔足lor……

第二日返工…真係要有好強既意志力先得…哈~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆