上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

樓主你好

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 22:49 發表 查看引用來源
p95
afoolwalker:哈哈~赤狼哥真係幾ok~哈哈~
Matthew1991314:太多人啦~好煩呀嗎~哈哈~
p96
Vanlic:車~假既~你都唔係掛住我… 我嬲呀~
意圖不軌:係又點,唔係又點先?? 哈哈~ 有咩特別野呀~ ...
等緊你ADD我架嘛:smile_30:

早晨呀~開左新版未呀?

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 15:44 發表 查看引用來源
啟天:啟天哥~ 原來你都口花花既~ 衰~
啟天:啟天哥~ konnichiwa~ 我唔係病呀~ 只係頭痛,食左panadol咋~ 你都小心d呀~ 你咁關心人既~ 又+分先~

我既說話能夠反映供求定律
  有人中意聽咪有人會講

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 15:44 發表 查看引用來源
konnichiwa...唔好意思~ 起左身之後有d野整~而家先得閒~~
追post 時間~

啟天:問你地對我係咪真心呀~

問清楚嘛~
  真心都有區別
  ”女人問男人係唔係真心”同”男人問男人係唔係真心”係好唔同

引用:
p.83
啟天:幾好~ 我幾鍾意你....d point~ 哈哈~ 真心唔係講架囉~ 唔該... Good~ 啟天抵讚~
啟天:反應唔係好大咋嗎~ 冇咩喎~ 最緊要係講野有point~

thx~
  我見佢講野有冇 point 所以忍唔住......

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 16:11 發表 查看引用來源
今日oral討論題~~

唔知大家有冇諗過:
唔知大家有冇諗過:
1.幾多歲or等多幾耐結婚??
2.婚禮係點既呢?? 大排延席or小型婚宴??
3.生幾多個小朋友呢??
4.結婚之後,過2人世界住or同屋企人住呢??
----- ...

人生可以掌握既野冇我想像咁多
  如果搵到真心相愛既另一半
  1~2對我根本只係支節問題
  而3~4又唔係我單方面決定既問題

1‧30-35唔太早唔太遲,太早自己未成熟,太遲同仔女有代溝
  2‧女性對婚禮既憧憬一向比男性多,我會以老婆意願作依歸
  3‧最少兩個,呢個問題唔會公開講太多
  4‧二人世界,唔少婚姻問題係源於同另一半既屋企人

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 17:24 發表 查看引用來源
好多謝大家呀!
雖然只有1261個帖,唔夠人地多~但已經有8716人睇過啦~
多謝大家支持呀!

為表示謝意,送上香吻一個~
:smile_o09:
同埋,係咪真係要係facebook攪個group呢???
比d意見啦~哈~

我個 facebook a/c 已經 delete 左
  冇意見

引用:
原帖由 Matthew1991314 於 2009-7-31 19:44 發表 查看引用來源

搵另一半同六合彩一樣道理,都係要講運氣:smile_34:

講命水就係

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-7-31 21:35 發表 查看引用來源

:smile_35: :smile_35: 通常我同男仔出街,都唔揀打邊邊...

最中意夏天同女仔打邊邊?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆