上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.4k

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:26 PM 發表 查看引用來源

妖 你知我都係撞彩架 :092: 好似頭先場 山神 係今朝經過間燒臘店 見D燒鵝唔係幾靚 :041:
買波時 靈光一閃 先中渣 :096: 睇我POST 好大風險 諗很清楚
哈哈 風險呢d野 自己承受嫁姐:096:
我連d靈光一閃都冇呀 咁你話我係咪要睇你post囉:096:

回覆 1490# 2料王 的帖子

oh  oh    我真係蠢呀咁都睇唔明~~~~

回覆 1490# 2料王 的帖子

真係好想跟你買呀~~~2料

引用:
原帖由 dodidi 於 2010-8-13 08:30 PM 發表 查看引用來源
oh  oh    我真係蠢呀咁都睇唔明~~~~
哈哈 ~~~ 睇唔明 證明你跟我POST時間好短 :092:
今晚又有一場呀 睇你又睇完明唔明 :096: 頭先返歸 見到2個靚女 ....

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ~~~ 睇唔明 證明你跟我POST時間好短 :092:
今晚又有一場呀 睇你又睇完明唔明 :096: 頭先返歸 見到2個靚女 ....
靚女:131:

會唔會係2個人名呢??

引用:
原帖由 dodidi 於 2010-8-13 08:31 PM 發表 查看引用來源
真係好想跟你買呀~~~2料
唔係實中架 :092: 好大風險的

引用:
原帖由 28861805 於 2010-8-13 08:36 PM 發表 查看引用來源

靚女:131:
係呀 靚女呀 知唔知我想講邊隊 :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:43 PM 發表 查看引用來源

唔係實中架 :092: 好大風險的
2料 你之前話英超開季果個玩意 仲實唔實行嫁?
純粹問問

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-13 08:34 PM 發表 查看引用來源

2料兄...真係好想跟你d料...
究竟係咩2個靚女呀???:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆