上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 04:43 PM 發表

口孖寶得番安慰獎...:043:
唉..佢地要出古惑有咩計..:046:

引用:
原帖由 sickcow 於 2007-6-9 04:25 PM 發表

auindi兄
第 9 場     sickcow 1 新東武士 vs auindi 2. 奇異福星
Good Luck :036:
恭喜師兄入八�,揀隻大熱都唔夠你鬥,輸得服呢.....:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:44 PM 發表

唉..佢地要出古惑有咩計..:046:
真係好似我所講咁...上半場熱到...下半場就出事...:096:

我第8口孖寶連隻奇異果都夠膽飛呀...12 + 14 > 1 + 7....隻11唔正常又黎料...中伏...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 04:43 PM 發表
比隻11殺哂我3隻...:029:
邊隻放就邊隻贏,但係估唔倒係隻11放:032:

my luck start to come , race 9 中 QP 1,11 $40 , break even Lucky :036:

宜家扣除左本同目標回報後只剩3舊,要好好運用先得呢....:092:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 04:50 PM 發表
宜家扣除左本同目標回報後只剩3舊,要好好運用先得呢....:092:
我仲衰過你...直情冇錢贏...係叫唔駛輸...:032:

買多條2X3QP 收工,今日嬴小小執番身彩...:044:

第10場 3拖 4,7,8
第11場 3拖 4,7,11..中到就嬴多D中唔到都唔駛屎...:023:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 04:46 PM 發表

恭喜師兄入八�,揀隻大熱都唔夠你鬥,輸得服呢.....:036:
tyvm , im just lucky :036:

hi, I am back, i just come back form market,

today until to now win $55, heheheheee, buy a half of little pig. heheheee:098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆