上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.7k

引用:
原帖由 炎之火 於 2019-7-17 09:41 PM 發表 查看引用來源

老泉好少有正野,而且長期街口果條樓梯的都係果班人
OMG!甘熱過去真系嘥九氣!

引用:
原帖由 炎之火 於 2019-7-17 09:45 PM 發表 查看引用來源
之後經過金叔街,近郵局果頭,有幾個企企,請問有無師兄試過,咩價位,質素如何
呢頭老妖,醜中多冇服務催鐘仲要收兩魚半,可以忽略!

引用:
原帖由 炎之火 於 2019-7-17 09:43 PM 發表 查看引用來源
琴晚係燕窩同顏色酒店都見唔到師兄們講的靚OL, 最後食左一件好高的紅衫四川中女,在老妖堆果邊
YY兄啲眼光係特別啲嫁啦。

引用:
原帖由 炎之火 於 2019-7-17 21:43 發表 查看引用來源
琴晚係燕窩同顏色酒店都見唔到師兄們講的靚OL, 最後食左一件好高的紅衫四川中女,在老妖堆果邊
咁我都一樣見唔倒你講個D喎, 唔通有時空交錯??

引用:
原帖由 老廟英雄 於 2019-7-17 22:21 發表 查看引用來源

YY兄啲眼光係特別啲嫁啦。
你鐘意放係心就得㗎啦,講咁白我會好驕傲㗎!!!

大家唔使亂估
流動大,變數大
有時出現有時唔出現

引用:
原帖由 炎之火 於 2019-7-17 21:41 發表 查看引用來源

老泉好少有正野,而且長期街口果條樓梯的都係果班人
存記真係講運, 我都係白天食過幾件好野, 反而夜晚收晒檔之後出黎寒背街企樓梯口個d輕中未上過. 不過有時有d女都幾吸引, 夜晚都幾多男人 "路過" 架!!! :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-18 02:05 PM 發表 查看引用來源

存記真係講運, 我都係白天食過幾件好野, 反而夜晚收晒檔之後出黎寒背街企樓梯口個d輕中未上過. 不過有時有d女都幾吸引, 夜晚都幾多男人 "路過" 架!!! :smile_30::smile_30: ...
我對上一次去(上年)系夜晚,好多女企梯底又食用率高,有件令川妹兩魚半包環吹,嫩口服務好又唔催鐘,只嘆“今時唔同往日”!

午市春街約有7,8件中出沒,有2件勉強可食!伯伯樂園性地!後生仔去王觀洗樓吧!

今晚老冠G況一般,褲淫斜路頂有輕中新女但食用率麻麻,其他位食用率持續偏低

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆