上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  205.9k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

今天凍了, 應少人了

有沒有師兄找到?

引用:
原帖由 chargeurs 於 2019-3-9 12:02 PM 發表 查看引用來源
有沒有師兄找到?
足街加起来差不多有十间店,没有一点提示,好难逐间去试。🙈

足是王足???似乎提示過近生果。。幾年前呢個贴嘅一二集幾位高人出貼風格偏向含蓄。但就係因為太隱晦難明。新人難參與。影響人氣

好多年前呀一百文師奶,第一次幫襯,吹果陣,知你就射,居然停一停,等一等,又吹,如是者幾次後,先同我吹爆,跟住食得幾滋味。敬業樂業。
好似薯片咁,樂在其中。

引用:
原帖由 single_man 於 2019-3-9 09:43 PM 發表 查看引用來源
好多年前呀一百文師奶,第一次幫襯,吹果陣,知你就射,居然停一停,等一等,又吹,如是者幾次後,先同我吹爆,跟住食得幾滋味。敬業樂業。
好似薯片咁,樂在其中。 ...
名妓一舊水?

引用:
原帖由 single_man 於 2019-3-9 09:43 PM 發表 查看引用來源
條女真係識做

引用:
原帖由 single_man 於 2019-3-5 11:10 PM 發表 查看引用來源
最近同佢拼命,佢下面好似條魚咁,吸住,跟住佢講:我黎左啦,你重未得呀,應該一齊。吹漲,就係知你黎料先頂住,你估咁容易頂得你住架。
單身兄勁喎,淫娃都比你收服 :smile_30:

引用:
原帖由 single_man 於 9-3-2019 21:43 發表 查看引用來源
老友記招呼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆