上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.6k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-28 03:48 PM 發表 查看引用來源

念在你之前咁落力出臉撐timbuktu, 我大量D唔同你計 >
喂,香香人妻
叫亞tim Ching再現引版啦,唔該:'):')

今日全日自己留喺屋,睇返好多自己嘅post
令我回想返起好多事,越睇個心就跳得越快....
好希望老公快D放工返屋企,好想要佢....

Anticipate咗全日,諗住老公就來會放工返到屋企,但係無奈世事永遠都係事與願遺.....
頭先老公打電話返來話佢俾班stock holder拉咗去食飯,又要夜D先返來..... :')

本小姐孤伶伶,唯有攬住由細細個就陪住我長大嘅Mr PupPup陪我啦!

Mr PupPup今日暫時做住我老公先啦.....
攬我....錫我......Mr PupPup你好soft, 好舒服呀...
仲有老公嘅氣味......令到我好舒服添...

衰Pup手多多.......

唔..........

Oh my god.....

Oh no..... what a mess.....

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-28 06:35 PM 發表 查看引用來源
真係好濕喎
想代替隻公仔黎餵你:smile_47:

嘩,
香香又濕了,
我又要扯了
賓州又要射了,
今次眞喺高潮了

想問下香香,卒咗幾長時間先有咁濕呢?:smile_47:

引用:
原帖由 無政府118 於 2017-9-28 07:01 PM 發表 查看引用來源
想問下香香,卒咗幾長時間先有咁濕呢?:smile_47:
喺咁嘅環境,仲邊樹有閒情逸致去計時呢....當時咁有mood...幾時開始濕自己都唔知啦...

引用:
原帖由 無政府118 於 2017-9-28 05:15 PM 發表 查看引用來源

喂,香香人妻
叫亞tim Ching再現引版啦,唔該:'):')
佢應該好快會出現架啦 hehe

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-28 07:28 PM 發表 查看引用來源

佢應該好快會出現架啦 hehe
丈夫幾點返呀?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-28 06:35 PM 發表 查看引用來源
今日全日自己留喺屋,睇返好多自己嘅post

Anticipate咗全日,諗住老公就來會放工返到屋企,但係無奈世事永遠都 ...
OH😂YES 😌WHAT A Wetwet😍

引用:
今日全日自己留喺屋,睇返好多自己�post

Anticipate咗全日,諗住老公就來會放工返到屋企,但係無奈世事永遠都 ...
真係奸濕wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆