上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  35.8k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-12 11:59 AM 發表 查看引用來源

其實每個女仔都有優點,只係睇下有咩人識得欣賞,如果個個男仔都只鍾意靚同嗲嘅女仔,咁人類唔駛傳宗接代了
嘩下,講到傳宗接代咁緊要~~~~

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-12 12:57 PM 發表 查看引用來源

係架
由其是dragon做樓主果陣,悶到呢。。。
睇極都無咸野
噓~~~講起真係悶死人

那那那~~你唔好吊我引呀下
快d入戲肉唔該
唔係喎!我好喜歡師兄的文章,也令我有共鳴,亦鈎起我學生年代的愛情故事,後來我都有去寫文章,只不過犯了版規被封了舖。

以前,有位con師兄用化妝舞會來形容引版,他筆下所形容的確實美妙絕倫,當時舖內各人也讚不絕口,正如以往sam一向粗豪爛口,難道現實的我也像如此嗎?哈哈!

正所謂麻油拌韭菜,各人心裡愛。不同的故事會引來不同的人對它有所共鳴。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-12 01:43 PM 發表 查看引用來源

嘩下,講到傳宗接代咁緊要~~~~
如果個個只鍾意靚呀嗲呀嗰d,咁點會夠分呢?咁咪無得傳宗接代囉

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-12 01:59 PM 發表 查看引用來源

唔係喎!我好喜歡師兄的文章,也令我有共鳴,亦鈎起我學生年代的愛情故事,後來我都有去寫文章,只不過犯了版規被封了舖。

以前,有位con師兄用化妝舞會來形容引版,他筆下所形容的確實美妙絕倫,當時舖 ...
呢個post好好,每人輪流咁分享自己故事,又可以傾計交流。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-12 02:27 PM 發表 查看引用來源

師姐你間鋪都好好丫……哈哈

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-4-12 02:33 PM 發表 查看引用來源

師姐你間鋪都好好丫……哈哈
哈哈,嗰邊係分享自己故事,呢邊就可以輕鬆吹水

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-12 01:19 PM 發表 查看引用來源

JJ師妹不如分享一下… 我估都會吸引啊… 哈哈。
舉J讚成。嘻嘻...

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-12 02:20 PM 發表 查看引用來源

如果個個只鍾意靚呀嗲呀嗰d,咁點會夠分呢?咁咪無得傳宗接代囉
都叫有道理。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-12 02:27 PM 發表 查看引用來源

我是從Dragon師兄的故事進入此post,之後就甚少在出面雲遊流浪,近年好少在外邊的舖多番留言,除了師姐那一個。wakaka...

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-12 02:51 PM 發表 查看引用來源

我是從Dragon師兄的故事進入此post,之後就甚少在出面雲遊流浪,近年好少在外邊的舖多番留言,除了師姐那一個。wakaka...
多謝sam師兄俾面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆