上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  54.7k

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-24 10:44 AM 發表 查看引用來源
Good Moring 思妹.
對人吹毛求疵,咁果個人一定係被他重視,正如對身邊的伴侶/父母/兄弟姊妹/親人,我地會對佢地要求比較高,包容度比較底
所以咪煩咯,鬼叫我係佢重要嘅人物咩。。。。。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-24 03:52 PM 發表 查看引用來源

有時別人對自己太多要求,
會令自己好似失去自由咁

就算係夫妻都好, 都冇可能性格一致:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-24 03:52 PM 發表 查看引用來源

哈哈! 我係獅子處女交界, 我女友o係白羊, 一齊10年有多, 我覺得自己年紀越大, 性格越似處女, 加上職業病, 口賤, 挑剔同執著細節, 我都好唔鍾意佢咩都求求其其粗枝大葉, 唔好話扑野, 而家都好似各有各生活咁

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-24 06:36 PM 發表 查看引用來源

哈哈! 我係獅子處女交界, 我女友o係白羊, 一齊10年有多, 我覺得自己年紀越大, 性格越似處女, 加上職業病, 口賤, 挑剔同執著細節, 我都好唔鍾意佢咩都求求其其粗枝大葉, 唔好話扑野, 而家都好似各有各生活咁
死處女死處女死處女。。。。。

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-24 09:04 PM 發表 查看引用來源

你又話你可以柏拉圖? 又嫌佢唔俾你?

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-1-24 09:04 PM 發表 查看引用來源

做嘜咁火火火火火火

Sorry 楼主  借个位呻下
我決定分手  

吾捨得

引用:
原帖由 Free1234 於 2015-1-24 11:37 PM 發表 查看引用來源
我決定分手  

吾捨得

點解呢。。。
同大家傾下, 會快d復完架

引用:
原帖由 Free1234 於 2015-1-24 11:37 PM 發表 查看引用來源
我決定分手  

吾捨得

姐係未分啦

引用:
原帖由 pk56 於 2015-1-24 09:35 PM 發表 查看引用來源

你又話你可以柏拉圖? 又嫌佢唔俾你?
揾到個可以柏拉圖嘅咪可以咯!咁低能咖你啲問題,即係你對住呢條女會硬,你對住條條女都會硬了喔?真係無改錯名啊你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆