上一頁下一頁
發新話題

女人四十…

收藏  |  訂閱
3.0k  91.5k

妳頭象相好正性感
我覺得最緊要開心好玩
應是不論年紀應嘜都試試

樓主 keep 得咁好, 一定好多男人埋身啦, 女強人有女強人既吸引.:smile_47:

引用:
原帖由 3P2Q 於 10-1-2014 13:06 發表 查看引用來源

Hi,
一齊玩啦

sick sick sick sick sick r T_T

yes到左100頁
真開心,唔知係咪琴晚開心得滯,今朝晨早就醒左
咁就不如打個報告,順便自己也回味一下
食飯時就已經嚟料互相挑逗,衰公隻手開始唔規矩
快戀d埋單啦衰佬,仲猴擒過我,成隻擒獸咁,妖…個淫樣出哂嚟
返到衰佬屋企我已熟悉的架步,唔戀客氣嘅我自己除衫上床
個衰佬已經撲上嚟又咀又揸波啜lin
我lin lin已經好戀需要比人啜,好戀痕呀,啜大力小小呀
我隻西已經比佢在摷,一嘢咁伏佢落去想舐,扑街…未沖涼呀
唔沖啦,臭西未舔過咩,我同你舔得多啦(個衰佬唔介意我又點會反對)
過程來去都係咁上下,前奏曲就是互舔互含
我含撚嘅過程唔戀多講啦
到埋牙搏擊,都係由我主動玩招坐蓮先,對奶係佢頭頂撞落佢塊面度
快戀d幫我啜lin lin啦,我lin頭真真好戀痕呀
我叫佢用牙輕輕咬,咪戀咬痛我呀
佢玩我lin lin時我就不停咁擺動個屎忽,用腰力係咁扭係咁坐落去
坐撚爆佢先停,唉……舒服哂
快d去沖涼啦,你好戀臭呀衰佬
佢回敬番我,臭得過你隻臭西
呢d係咪叫臭味相投呢?比著平時叫我臭西肯定比我小死
但呢個時候!臭西咪臭西囉,有戀所謂

引用:
原帖由 cindy姐 於 2014-1-11 07:40 AM 發表 查看引用來源
yes到左100頁
真開心,唔知係咪琴晚開心得滯,今朝晨早就醒左
咁就不如打個報告,順便自己也回味一下
食飯時就已經嚟料互相挑逗,衰公隻手開始唔規矩
快戀d埋單啦衰佬,仲猴擒過我,成隻擒獸咁,妖…個淫樣出哂&# ...
正呀喂,Cindy 姐!已滿足?

抖戀完未呀,快d嚟舔你愛舔嘅臭西,仲有我個屎眼都要舔
佢好順從咁又開始舔,我個屎眼都濕戀哂
唔知道是口水還是淫液,總之就是濕戀哂
好戀舒服,享受中嘅我在呻吟
我問佢,我係咪好多淫液標出嚟呀?我隻西真係好痕呀?你要大力屌我先止到痕架
個衰佬𠲖𠲖哦哦,聽唔戀到佢答我乜?
舔到佢夠皮先埋位,抬起我一隻腳就隊入嚟,入戀哂,好戀盡呀
頂到子宮個感覺好high,我大叫
屌大力d,快戀d,我d粗口大爆發
佢又嚟料叫我臭西,屌撚死你個臭西淫婦,揾埋d兄弟嚟輪鳩你好唔好
好 係就快d,快d叫埋嚟屌我(當然得個講字啦)
我要影你個淫西照,公諸同好
佢真係拎起部手機猛影
死佬,唔好影住啦,你屌完先影好唔好,停戀左真係好無引呀
佢又再猛力咁撞咁頂
啪啪聲,佢對手開始大力咁揸我對奶,對奶都揸到變哂形
好戀爽呀,屌得我好冧
個衰佬呢嘢屌得耐呀,比第一次耐左好戀多
不過2q後個衰佬就收工
佢話寧願舔西舔屎眼都得,佢細佬已經做左死9
講真,2q已經夠皮了
不過個衰佬就真係夠勤力,沖涼後又嚟同我舔
舔舔下佢話,你知唔知有幾條白左嘅西毛
妖…講呢d,老左就會有啦,有乜出奇
佢話唔好睇喎,不如幫你拔掉好
吓,會唔會好痛架?佢叫我忍一忍,我出手好快,唔會點痛
扑街,痛戀到我標眼淚,仲話唔會點痛
真係差d出腳伸佢架,香蕉 蘋果 橙佢呀

引用:
原帖由 ahfranky 於 2014-1-11 01:00 AM 發表 查看引用來源
樓主 keep 得咁好, 一定好多男人埋身啦, 女強人有女強人既吸引.:smile_47:
嗯!多謝

引用:
原帖由 nigoqa 於 2014-1-11 08:17 AM 發表 查看引用來源

正呀喂,Cindy 姐!已滿足?

滿足到瀉

引用:
原帖由 apple33red 於 2014-1-11 02:16 AM 發表 查看引用來源

sick sick sick sick sick r T_T

嗯!

引用:
原帖由 sam959818 於 2014-1-11 12:34 AM 發表 查看引用來源
妳頭象相好正性感
我覺得最緊要開心好玩
應是不論年紀應嘜都試試
多謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆