上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.5k

引用:
原帖由 八卦鼻祖 於 2014-1-10 02:44 AM 發表 查看引用來源

你話今次得我一個女仔跟你班咸濕仔去玩!
我緊唔制啦!
咁好玩!下次記住約埋我!
妹妹:
下次一齊直接去d女仔道先!
最衰我乳頭好敏感,乳房特別軟,到時實㑹比d咸濕仔蝦!
因為比d肉一掂,我就㑹全身軟哂!:smile_o05:

引用:
原帖由 sexyangle54 於 2014-1-10 10:51 AM 發表 查看引用來源

妹妹:
下次一齊直接去d女仔道先!
最衰我乳頭好敏感,乳房特別軟,到時實㑹比d咸濕仔蝦!
因為比d肉一掂,我就㑹全身軟哂!:smile_o05:
:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

nice

男僕變裸體王子首領要做強姦遊戲男主角

裸乳T-Back淫妹團玩盡6條健身有型裸露大9仔仔(中)
2014年1月5日 (星期日)
咸濕靚仔 咸濕日記
地點:香港 (裸乳T-Back淫妹團咸濕架部)

下面係強人描述嘅精彩片段(p.100#1492):-

“出到大廰,落地玻璃、藍天白雲做背景,淺綠純白傢私,碎花梳化及古臣。
主角係10個著住5顏六色下部T-Back上面背心仔。全部5呎6至7吋,髪型各有特色,修長美腿,赤腳,大小適中富肉地嘅pat pat,各種美少女蛋臉、圓臉。重點係背心仔前面開了兩個窿,凸出咗兩個奶奶,每個奶奶下面有一個托,令33/34/35C、D、E嘅美乳更加凸出!愛美臣飛彈呀!睇真d,暈了!係冇野包住赤裸裸全露嘅愛美臣導彈!全裸直凸豐滿的嫩滑奶奶,有圓、有荀,有蹺,乳頭大大小小長短不一!乳暈乳頭有肉色、淺啡、粉紅、深啡!”

兩個菲傭領導我地開始工作,包括:

開香檳、紅白酒;送上小食!
同d小姐按摩!
陪小姐傾下計!

哈哈哈!你睇女王好有威勢!
個個男僕埋去服侍佢,條細佬都要扯行比佢玩!

嘻嘻!我公主都唔執輸!
喂!Handsome!過黎!同我搞呢位公主嘅Lin頭比我睇!
係喇!企係我地中間,彎腰就得嫁啦!
我就學女王玩你,不過我玩男仔條野果陣,中意摸埋pat pat 同春袋!

唉呀!衰妹!自私到死!要人地出Lin頭!
自己就玩9!
好!Handsome!本公主order你搞我旁邊呢條大Lin妹d大Lin!
要用雙腳夾住佢,雙手揸佢凸出個兩個Lin Lin!

係嘅!公主!
呢位公主主!唔好意思!
你聽到我接到order服侍你d大Lin啦!

Oh!米掂我!
呀!呀!女王!女王!
男僕作反啦!
Oh!oh!非禮呀!

哈哈哈哈!又係你oder男僕搞人先!
咪報應囉!
人地Handsome幾斯文呀!
Handsome!你玩Lin手勢真係一流!
我女王order你唔準停!
玩佢d Lin Lin比大家欣賞!

係嘅!女王!
公主小姐!舒服嗎?
我夾住你大比,輕輕坐上去!
你郁左郁右整得我春袋好舒服呀!
唉!旁邊落order呢位好心嘅公主又搞住我條9!
我會好努力玩你d奶奶仔!
嗱!左手揸揸推推妳右Lin!右手用手指同時搓下妳呢個右Lin頭!
嘩!粒Lin頭好pink!好梗!好大粒!好好玩呀!
舒服嗎?

哎呀!哎呀!你地蝦人嘅!
又話只我地玩人,唔會比人玩!

哈哈哈!因為係你破壞規舉在先咋!

呢位公主小姐!
到玩妳左Lin啦!
唔好忍啦!谷住對身體冇益架!
舒服就要叫出聲!
越忍就會越辛苦!

嘩嘩!Handsome呢d係日本AV男優玩Lin絕技黎架!
兄弟們!大家都要睇睇呀!

Oh!亞May May比佢搞到口擘擘!眼反反呀!
喂!衰女!忍乜鬼嘖!

係呀!舒服咪叫出聲囉!
一陣我都要試下比Handsome玩下Lin Lin!哈哈哈!

唉!舒服!
呀!呵!舒服!
唉呀!唉呀!唉呀!
好舒服!好…好舒服!
呀!大力d! 大力d!
噢!點解停?
呀!唔好停!
我中意呀!
係喇!係喇!揸!揸!
噢! 又搞Lin頭Lu!
舒服Lu!好正呀!

女王!我地d公主提議佢地除埋d背心仔,因為同佢地跳慢舞個陣唔可以胸貼胸!

OK!女僕識做啦!

嘩嘩!祼體大隻仔!正呀!

六舊腹肌!

八舊都有呀!

D細佬扯行哂!

好Sexy呀!

睇到個心好淫!

我個心pup pup跳呀!

男仔夠靚仔除哂d衫完來可以咁鬼正!

女王!請領跳我地嘅會曲!

好! 我要請Handsome先生做我嘅舞伴!
大家一齊跳!
公主要輪流同d男僕跳,唔好爭!
凡係比公主或我鍚鍚嘅男僕,就會變成王子!
王子面上一定要有口唇印!
音樂一停!做唔到王子嘅男僕就大鑊了!
Music!

哈哈哈哈!

呵呵呵呵!

Kakakak!

好好玩!

唉呀!好核凸!

噢!dLin頭好肉酸!

呀!磨住Lin Lin!

My!My!Lin Lin好敏感!

Oh!有條9頂頂下呀!

你古惑啦!將條細佬插係我大比中間!

你攬住我跳舞,我中意非禮住你條細佬!

我要一路玩住你下面,又袋又9,一路欣賞你比我淫嘅様,好女人呀!

唉呀!佢食人奶奶呀!

哈哈哈哈!唔制呀!有人私自射精!
女僕!快d黎善後呀!

好啦!Music停咗啦!

唔知有幾多個王子呢?

3個!

即係淨反一半男僕!

哈哈哈哈!
首領、Jimmy同Peter!

Hehehehe!
一大兩小!

呵呵呵呵!
好玩洛!

點玩法嫁?
好心急呀!

我未玩過冇衫著、又靚仔、又凸哂條JJ出黎任玩、
又咁鬼大隻成身肉嘅男仔嫁!

哈哈哈!話你假正經真係冇錯嫁!
咸濕妹!

乜啊!
我係咸濕公主先正啱呀!
Hehehehehe!

唉呀!做乜用野索住我個春袋呀!

嗱!Handsome!
你已經比女王控制住!
索住你個春袋嘅係個膠圈鎖!
連住條綱絲一邊係女王手上!
你要向佢效忠!
佢叫你做乜你就要做乜!

唉呀!唉呀!痛!

因為女王收緊咗個索!
唔準叫!
效忠女王嗎?
如果效忠,就望住佢,笑!擘大比凸出條JJ比佢睇!將條JJ fing 上fing下三次!
OK!佢睇到哂喇!
嘻嘻!重比咗個飛吻你!
等我劣劣你條JJ先!
唉呀!個9頭好大舊又熱!
再揸揸!舒服嗎?

啊唷!舒服哂!

我宣布:
要同男僕玩:「強姦」遊戲!

唉呀!唔制呀!

Oh!首領身材又全場最大隻!

係呀!首領條細佬又粗又大又咁鬼長!

好恐怖呀!比佢強姦!

嘩嘩!首領一聼到玩「強姦」!
笑得好邪呀!

唉呀!唉呀!重擺個大隻仔po屎!

凸出哂d肌肉!

嘩嘩!佢條9豎得好高!

唉呀!又粗又咁鬼大條嘅?

成條插咗入妹妹仔道就大件事喇!

唔制呀!我唔玩「强姦」呀!

首領!你接唔接受我女王嘅旨令?
你要參加強姦遊戲!

哈哈哈哈哈!
本首領最叻就係強姦你地d淫妹!
所以你d手下想溝我!
我絶對唔會為咗樹放棄森林!
我喺健身中心姦女無數!
哈哈哈哈哈!之後佢地個個開心到暈架!
所以我條大9係淫妹叢中,最受歡迎架!

咁首領!
你計劃點玩法呢?

哈哈哈哈!
我計劃屌女先屌女王!
梗係先姦你先啦!
今日你地全部女仔!
我地全部猛男!
由我領導,玩強姦,最正!

首領!咁豪氣!
你想點開始呢?

呵呵呵!
睇下你著住件鮮紅窄窄嘅背心仔T-Back仔!
露出哂雪白嫰嫩滑滑嘅pat pat仔長腿赤腳脚趾仔!
最撚姣係背心仔有意喺個胸部開咗兩個窿窿!
特登凸出哂兩個震震下嘅pink奶同奶頭!
重係用托托起,慌死人睇得唔清楚!
T-Back又細,前面重突哂d西毛出黎!
哈哈哈哈哈!
我一開始就要公開強姦你!
先擒實你,乃吮Lin Lin、啜咬Lin頭!
再吮腳趾、乃大腿!
然後,擘大你大比,將隻嫩濕毛鮑對正我個流哂口水嘅大口!
雙手托住你又滑又好肉嘅pat pat!
條大脷就由pat窿開始由下向上乃到你隻西窿!
含西西豆豆!
條脷又插入西窿,係裡面搞嫩西肉!
哈哈哈哈!
到時全場都會聽到你嘅淫叫聲!
個個都睇到哂你每寸玉體!
聽住你求我用大9屌你!
呵呵呵!
我就命令你叫:
首領大人!求求你強姦我!
求求你用條可愛的大9大大力咁插入我個西窿!
屌我!
哈哈哈!
可惜你而家想走都太遲喇!
我來了!

救命呀!
首領要強姦女王呀!

救命!

救命!

呀!

呀!

呀!

下續:
裸乳T-Back淫妹團玩盡6條健身有型裸露大9仔仔(下)
咸濕港女淫搞型仔港男 - 一個不能拒抗的淫亂Party

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2014-1-11 01:24 AM 發表 查看引用來源
咸濕靚仔 咸濕日記

“出到大廰, ...
我反而想俾女王強姦:smile_o03:

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2014-1-11 01:24 AM 發表 查看引用來源
咸濕靚仔 咸濕日記

“出到大廰, ...
快d叫首領蒲頭,講下強姦遊戲嘅過程!:smile_o01:
又話佢係男主角!:smile_o01:

引用:
咸濕靚仔 咸濕日記

“出到大廰, ...
好好笑!:smile_o01:

有個強姦遊戲大隻仔個口流哂口水赤裸裸凸出條又長又粗男性器官既急色領袖!
對手係:
個女王:
一個窈窕緊身紅色背心T-Back前面開窿凸出兩個粉紅裸乳下面長玉腿赤足露趾同露出西毛!

大家古下劇情發展吧!:smile_o01:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-1-11 02:33 AM 發表 查看引用來源
我反而想俾女王強姦:smile_o03:

你一陣又話只做觀眾,一陣又喊哂咁想俾人強姦!

你男既,想點俾女王強姦呢?

你講出方法,等本小姐強姦你!:smile_o01:

引用:
原帖由 supersexybeauty 於 2014-1-11 11:03 AM 發表 查看引用來源

你一陣又話只做觀眾,一陣又喊哂咁想俾人強姦!

你男既,想點俾女王強姦呢?

你講出方法,等本小姐強姦你!:smile_o01:
有冇示範睇下俾我揀:smile_13::smile_13::smile_13:
PS:我係個超級腿控+絲襪王+小腳奴:smile_o05:

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-1-11 11:27 AM 發表 查看引用來源
有冇示範睇下俾我揀:smile_13::smile_13::smile_13:
PS:我係個超級腿控+絲襪王+小腳奴:smile_o05:
重點係你條細佬有幾長、粗、硬?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆