上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  49.5k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 03:19 PM 發表 查看引用來源

現在還可以......有事嗎???
冇乜野~但公司可能會有大地震:smile_24:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-21 03:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 依家D宅男真係懶:smile_39: 咁你食飯又係响厕所食呀:smile_41: :smile_38: :smile_38:
咁又未試過~試過係廁所食西瓜囉~因為要吐西瓜核落馬桶度:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-21 03:22 PM 發表 查看引用來源

大地震???改組定其他???

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-21 03:20 PM 發表 查看引用來源

錯~在垃圾桶上面食:smile_44: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我食蝦時~左手拿住蝦~右手拿住垃圾桶吐殼:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-21 02:46 PM 發表 查看引用來源

死晒:smile_o16: 食蛋...院長刀話可中到3,4場Q呀..
工廠一句說話...滙款...又要乖乖聽命...Xmas冇錢忍酒

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 03:29 PM 發表 查看引用來源

我食蝦時~左手拿住蝦~右手拿住垃圾桶吐殼:smile_o01:  
我愛愛時~左手拿住甜筒

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-21 03:22 PM 發表 查看引用來源

齊齊去打保令球

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-21 03:28 PM 發表 查看引用來源

大地震???改組定其他???
可能CUT人

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-12-21 14:30 發表 查看引用來源

靚5靚呀:smile_35: 有冇心動呢..欣怡:smile_o06:
你啊......無心動播......我又認識閃...存希 :smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-21 03:26 PM 發表 查看引用來源

咁又未試過~試過係廁所食西瓜囉~因為要吐西瓜核落馬桶度:smile_o05:  
好耐之前聽你講厕所壞左,使用率咁高吾壞有鬼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆