上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.8k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-8-24 12:21 PM 發表 查看引用來源
各位沉船區兄弟們,唔好意思,一段時間冇系到同大家吹吹水,今天我突然多口了.......

不過我想再quote多一句,這是昨晚睇到的 (係架...所以禾反得就反...唔係巧似馬尼拉班傻西貢...就想反都矛得反...)

將心比 ...
金仔,吾好咁激動啦:smile_o03: ,吾好好似高佬走左去吾理我地呀:') ,你近況如何呀:smile_53: :smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-24 12:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 禾今朝扒貼都睇到企呢段嘢~~:smile_39: 企梗係無刷牙
禾琴晚改返啦...唔好拎出黎講好冇~?:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-24 12:44 PM 發表 查看引用來源

金仔,吾好咁激動啦:smile_o03: ,吾好好似高佬走左去吾理我地呀:') ,你近況如何呀:smile_53: :smile_38:
:smile_42: 你咪又係神龍見首咁~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 12:46 PM 發表 查看引用來源

禾琴晚改返啦...唔好拎出黎講好冇~?:smile_o06:
:smile_45: 唔拎當然可以~~不過人死不能復生! :smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-24 12:51 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 唔拎當然可以~~不過人死不能復生! :smile_o08:
禾都就黎死...禾巧腩眼訓...我前晚落吧野完之後呢幾晚都矛咩典訓過...琴晚又MSN吹水吹到4點幾...:smile_o03:

午安各位....沉痛又悲憤的一天

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-24 12:41 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 禾今朝扒貼都睇到企呢段嘢~~:smile_39: 企梗係無刷牙
企d牙甩哂啦:smile_03:

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-24 12:54 PM 發表 查看引用來源
企d牙甩哂啦:smile_03:
禾大把牙...:smile_o08:

巨頭,龍E生,各位午安:') 尋晚睇住班費柴咁样救人,己知大鍋,到夜晚知道有傷忙,真係要拉班費柴去打把,

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-24 12:26 發表 查看引用來源

你冇野好玩拎琴日D野黎講?講完就走?夠膽既...企出黎屌過...你老尾系...本身都唔想嘈....我講既野...關你撚事?岩聽既...和應下...唔岩聽既...同我行撚埋一邊~做埋D癈西行為...講完就OFF~我琴晚果單野SAY 左SORRY... ...
細佬,今朝睇返你啲post,有小小良知的都會吊你,設身處地你有親人响車上你會点諗,有時做什麽事都要企响對方諗何况大家都係香港人,良知,善心,口德,做人基本,不過你後來道歉咗,算啦,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆