上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.5)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.7k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 04:12 PM 發表 查看引用來源

為何要隊瓜你呢師兄:smile_41:
我樣衰瓜:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-31 04:11 PM 發表 查看引用來源
估唔到啵~:smile_o01:
叫人點講出口姐:smile_o05:

走人:smile_o13:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-7-31 04:14 PM 發表 查看引用來源
走人:smile_o13:
唔坐多陣添

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 04:09 PM 發表 查看引用來源

恩怨分明:smile_22: ,疾恐如仇:smile_o12: 正是我既本性:smile_34:
我手上時時都拿著武器就是這個道理了:smile_34: :smile_30:

我之前已經在別版介紹過手上既(狂戰士之斧)既出處了,此間不再多說了!:smile_34:

只提醒各位一事,此神器(吹毛斷髮)鋒利無比,有頭髮既人就自己小心啦:smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-31 03:55 PM 發表

嗯.....所以答野都遲鈍d
咁咪好囉  我都係咁慢

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-31 04:12 PM 發表 查看引用來源

我估佢一陣實第一:smile_o10:
叫佢都唔出黎, 又唔知閃去邊就真.:smile_42:
咁你唔會比佢第一囖:smile_34:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 04:15 PM 發表 查看引用來源

我手上時時都拿著武器就是這個道理了:smile_34: :smile_30:

我之前已經在別版介紹過手上既(狂戰士之斧)既出處了,此間不再多說了!:smile_34:

只提醒各位一事,此神器(吹毛斷髮)鋒利無比,有頭髮既人就自己小 ...
woo....好man呀

各位又要搬屋喇

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10256555&pid=215576476&page=2&extra=page%3D1#pid215576476

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-31 04:15 PM 發表 查看引用來源

只提醒各位一事,此神器(吹毛斷髮)鋒利無比,有頭髮既人就自己小 ...
狂戰士:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆