上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.9k

&ptid
引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-10 11:17 發表

係呀,宜家過左廿日,我都冇咩特別感受lu~~係等佢甩焦之後試下用下佢……:smile_35:

不過,我又真係唔懷念……
somehow真係好麻煩,同埋果段時間我個龜頭超sensitive…
遲下你就明
仲有d掛住塊包皮:smile_30:

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-10 10:52 AM 發表 查看引用來源

打個電話預約先,唔駛醫生紙架~~
最好講明想檢查+手術一齊做,因為佢地可能會檢查左先幫你book手術日子,講明一齊做唔駛去兩次
基本上唔駛排好耐,我估within一星期啦
激光手術就around 7K 再加D檢查、覆趁費 ...
bfgf大佬=.=我想問下打去預約點講....係咪話我想做割包皮檢查同埋手術..使唔使講埋去邊間分店

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-10 11:36 AM 發表 查看引用來源

bfgf大佬=.=我想問下打去預約點講....係咪話我想做割包皮檢查同埋手術..使唔使講埋去邊間分店
係呀,直接同護士講要Book割包皮檢查同埋手術;佢地可能會話要檢查左先架喎咁,如果你sure自己一定要做,就堅持啦~~
分店,佢未必有得你揀,因為醫生未必四圍去,會就返醫生個schedule~

引用:
原帖由 動感超人556 於 2010-7-10 11:35 AM 發表 查看引用來源
&ptid遲下你就明
仲有d掛住塊包皮:smile_30:
吾…掛住佢,暫時對我而言,係打飛機時真係有用……
宜家冇左,好似唔識打咁(雖然我未認真試過…)

引用:
原帖由 bfgf 於 2010-7-10 11:41 發表 查看引用來源

吾…掛住佢,暫時對我而言,係打飛機時真係有用……
宜家冇左,好似唔識打咁(雖然我未認真試過…)
宜家係o係底部作細幅度上下移動:smile_39:

唔該晒先bfgf..我2點打去

bfgf..問漏左.....你意思係佢地比我檢查同手術一齊??咁點講

&ptid
引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-10 12:23 發表
bfgf..問漏左.....你意思係佢地比我檢查同手術一齊??咁點講

話想同一日做埋咪得:smile_45:

割完之後會變咩樣? 有冇相可以睇睇....?

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-7-10 12:23 PM 發表 查看引用來源

你同佢講我有包莖/包皮過長問題,想約E生做手術,我之前未檢查過,但想同一日做埋。
如果佢話:一般建議你檢查左先再預約第2日做手術。
你就話:唔好意思,因為我返工,冇咁多假,所以要同一日做埋。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆