上一頁下一頁
發新話題

小女第一次寫...無做愛架,不喜勿看...

收藏  |  訂閱
319  63.0k

引用:
原帖由 kKnga 於 2009-6-24 02:16 AM 發表 查看引用來源
甘我同妳同可以發展下 WO
:smile_30: :smile_30: 你想發展到咩地步先?

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 02:19 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: :smile_27: 有時候..好感同中意真係好難分..........
可能你地只係感情好好既朋友啦...想知得唔得..直接同佢講..大家try下work唔work囉..唔work做番朋友..........
唔好話理唔理想啦..拍拖 ...
言之有理,咁妳快d搵返個la:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-6-24 02:16 AM 發表 查看引用來源

咁妳未要搵d upper30 個d law?
:smile_44: 年齡唔係問題..當然唔好太老啦.......做得我老豆就唔洗諗喇.......除非佢大把貨:smile_30: :smile_30: 我跟佢冇所謂!~~~

回覆 141# 的帖子

好似 上面個post 甘都幾好 哈哈

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-6-24 02:20 AM 發表 查看引用來源

言之有理,咁妳快d搵返個la:smile_04::smile_04:
:smile_30: 我識唔到呀
身邊都係得女人...男既都係客黎..黎到梗係尋歡..最多咪包下2,3,4,5,6,..........奶..玩一排就扔左你架啦:smile_30:

引用:
原帖由 kKnga 於 2009-6-24 02:21 AM 發表 查看引用來源
好似 上面個post 甘都幾好 哈哈
:smile_30: 你有冇人地咁定先???

回覆 146# 的帖子

太定 我驚妳唔開心炸

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-24 02:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我識唔到呀
身邊都係得女人...男既都係客黎..黎到梗係尋歡..最多咪包下2,3,4,5,6,..........奶..玩一排就扔左你架啦:smile_30:
咁妳有陣時都要主動ga ma,now 咁多途徑識人,妹妹幸福有時候係要自己爭取ga

引用:
原帖由 kKnga 於 2009-6-24 02:23 AM 發表 查看引用來源
太定 我驚妳唔開心炸
:smile_04: :smile_04: 如果有條咁既仔係度..我諗我都唔知好嬲定好笑............
:smile_03: 第一時間會諗係咪我唔夠吸引力 好失敗咁....

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-6-24 02:26 AM 發表 查看引用來源

咁妳有陣時都要主動ga ma,now 咁多途徑識人,妹妹幸福有時候係要自己爭取ga
:smile_o05: 我..怕醜丫.........
:smile_o01: 我驚主動會食檸檬................我主動過一次啦..結果比人耍比人呃....:smile_o08: :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆