上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 >>第2回

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 05:28 PM 發表 查看引用來源

我唔睇.....我怕睇完...我會好傷心...:') :')

你會好開心就真:smile_30:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:26 PM 發表 查看引用來源
   大個仔..自已諗
我唔會諗喎,越諗越煩.......
總之我開開心心就得喇........

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:27 PM 發表 查看引用來源
   你睇吓我之前d說話係咪引緊YY:smile_o11: :smile_o11:
我自己都識分邊d做得邊d唔做得喇

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:29 PM 發表 查看引用來源
   多謝你呀:smile_o06:
我多謝妳就真......

咁妳個心....幾時比我呀....

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 05:30 PM 發表 查看引用來源

尼d唔係灰,我都想做過好老公...........
其實我而家都好開心........
最緊要兩個女唔好學壞......
我就心滿意足........
一句講晒....
係真係好人....:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 05:31 PM 發表 查看引用來源
我唔會諗喎,越諗越煩.......
總之我開開心心就得喇........
good....:smile_34:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-12 05:30 PM 發表 查看引用來源
  你會好開心就真:smile_30:
點會呀..........我仲等緊妳.....返黎架...:smile_o06: :smile_o06:

我仲諗緊到時.....短敍定過夜.....:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 05:33 PM 發表 查看引用來源

一句講晒....
係真係好人....:smile_o12: :smile_o12:  
總之開心又一日唔開心又一日..........
點解唔開心d呢

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-12 05:32 PM 發表 查看引用來源
我自己都識分邊d做得邊d唔做得喇
好多男人唔會咁諗呢

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-12 05:32 PM 發表 查看引用來源

我多謝妳就真......

咁妳個心....幾時比我呀....
隨時拎得:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆