上一頁下一頁
發新話題

突如其來

收藏  |  訂閱
152  15.1k

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-6-2 10:39 PM 發表 查看引用來源

我又覺得唔駛太刻意講
傾開先傾
工作為上
工作為上當然係好,但最怕係時間越耐,諗得越多,越易心軟ja

引用:
原帖由 co2co2 於 2009-6-2 10:48 PM 發表 查看引用來源

工作為上當然係好,但最怕係時間越耐,諗得越多,越易心軟ja
點會諗得多呀?sp0係我世界入面根本就唔重要
得鬼閒諗起佢~:smile_o16:

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-6-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

點會諗得多呀?sp0係我世界入面根本就唔重要
得鬼閒諗起佢~:smile_o16:
有性格............型爆

thank you for sharing...

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-6-2 11:26 PM 發表 查看引用來源
有性格............型爆
但我係咪好衰呢?kaka

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-6-3 08:37 PM 發表

唔同人有唔同性格..有d人好重感情..分開阻都可以係好好朋友...有d就分開阻像陌生人一樣:smile_13:

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-6-3 08:37 PM 發表 查看引用來源

小小la,不過都係一齊快樂ja :smile_47:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-3 08:54 PM 發表 查看引用來源

唔同人有唔同性格..有d人好重感情..分開阻都可以係好好朋友...有d就分開阻像陌生人一樣:smile_13:
我覺得sp關係,唔可以用"分開"黎形容
我唔識講...只係我睇得一d都唔重...而且咩關係都好,都係由朋友開始,係真正交心,傾到計既,唔上床都一樣係fd
只係大家個感覺,再上唔到床...如果咁就傾唔到計,就唔算得係朋友!!!

今日我同佢都有msn...佢主動同講番0個晚既事...
問我係咪個心有條刺,我直接同佢講左我既feeling...
佢都好明白呀^^ 大家keep fd先囉...到感覺再番黎,先再算

唔係一唔上床,就計都傾唔到...可能我玩左呢個game太耐...知道咩人係可以上床,咩人只係為上床埋身
當然,要交下"學費"先學得精:smile_o10:

引用:
原帖由 yaulish 於 2009-6-3 10:09 PM 發表

我覺得sp關係,唔可以用"分開"黎形容
我唔識講...只係我睇得一d都唔重...而且咩關係都好,都係由朋友開始,係真正交心,傾到計既,唔上床都一樣係fd
只係大家個感覺,再上唔到床...如果咁就傾唔到計,就唔算得係朋友! ...
好長ge reply...thx u share ur feeling:smile_40:

thank you for share...hope u can enjoy your life.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆