上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 4

收藏  |  訂閱
1.5k  31.5k

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-5-29 04:29 PM 發表 查看引用來源

我都知KA LA~所以我地都係乖乖地打工~:smile_24:
乖同唔好做錯野係重點!!!我個活動日期係幾多號呀!!!仲有...我確實左啦咩???下!!!!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-5-29 04:28 PM 發表 查看引用來源

你咁講法,佢想話冇掛都唔得喎!
你又唔好咁講€
我只係講出佢的真心話之MA~

引用:
原帖由 @小妖@ 於 2009-5-29 04:29 PM 發表 查看引用來源

仲有個幾鐘
我昨日失眠....
成四點先訓得著~:')

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-29 04:30 PM 發表 查看引用來源

一定會~~!:smile_o06:
係呢~公司有冇得clam架~!?:smile_o13:
CLAM咩呀!!!捉懶蟲D錢???應該就冇啦!!!

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-29 04:30 PM 發表 查看引用來源

一定會~~!:smile_o06:
係呢~公司有冇得clam架~!?:smile_o13:
我眼見D文件,無張係CLAM FORM~:smile_19:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-5-29 04:21 PM 發表 查看引用來源

媽咪教~做人唔識就要學~:smile_46:
剛剛開始豪比佢LA~:smile_03:
你媽咪真識教!

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-5-29 04:32 PM 發表 查看引用來源

我昨日失眠....
成四點先訓得著~:')
好多野諗呀:smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-29 04:31 PM 發表 查看引用來源
乖同唔好做錯野係重點!!!我個活動日期係幾多號呀!!!仲有...我確實左啦咩???下!!!!
咁都比你發現到~:smile_43:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-5-29 04:33 PM 發表 查看引用來源

咁都比你發現到~:smile_43:
我剛忙完就睇到你落錯日期...跟住又繼續要忙..先唔出聲..........................住之嘛!!!:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-5-29 04:32 PM 發表 查看引用來源

你媽咪真識教!
咪就係教左我E個乖女出黎~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆